Pandoran tietosuojakäytäntö

PANDORAn tietosuojakäytäntö

1.  Mihin tarvitsemme henkilötietojasi?

PANDORA käyttää tietoja vuorovaikutuksestamme sinun, muiden asiakkaiden sekä tiettyjen kolmansien osapuolten kanssa voidakseen helpommin tarjota korkealaatuisia tuotteita ja palveluja.

PANDORA kunnioittaa verkkovierailijoidemme yksityisyyttä ja tunnustaa heistä kerättyjen tietojen suojaamisen tärkeyden. Tätä varten olemme luoneet menettelytavat, joilla varmistetaan, että henkilötietojasi käsitellään vastuullisesti.

Tämä tietosuojakäytäntö kertoo sinulle, miten ja millaista aineistoa keräämme; mihin tarkoitukseen tietoja kerätään ja käytetään; omien tietojesi käyttöä koskevista oikeuksistasi; miten tietojasi käsitellään ja keille niitä voidaan mahdollisesti jakaa; sekä miten kauan säilytämme tietojasi. Lue tämä käytäntö huolellisesti.

Osa tästä käytännöstä koskee erityisesti henkilötietojesi keräämistä ja käsittelyä, kun rekisteröit PANDORA Clubin jäsentilin.

MÄÄRITELMÄT:

Henkilötietojen määritelmä käsittää kaikki tiedot, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön. Tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö on henkilö, joka on tunnistettavissa suoraan tai epäsuorasti, erityisesti tunnistetietojen, kuten nimen, tunnistenumeron, sijaintitietojen, internet-tunnuksen taikka kyseisen luonnollisen henkilön yhden tai useamman fyysisen, fysiologisen, geneettisen, psyykkisen, taloudellisen, kulttuurisen tai sosiaalisen tekijän perusteella.

Kun käytämme käsitettä "käsittely", tarkoitamme mitä tahansa automaattisia tai ei-automaattisia toimia tai toimien joukkoja, jotka suoritetaan henkilötiedoille tai henkilötietojen joukoille, kuten tietojen kerääminen, tallentaminen, järjestäminen, ryhmittely, säilyttäminen, muokkaaminen tai muuttaminen, tiedon noutaminen, konsultaatio, käyttö, luovuttaminen siirtämällä, levittämällä tai muutoin saataville asettamalla, yhteensovittaminen tai yhdistäminen, sekä rajoittaminen, poistaminen tai tuhoaminen.

2. Kuka hallinnoi tietoja?

PANDORA A/S määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot. Tietojen käsittelijä on lain mukaan vastuussa henkilötietojen säilyttämisestä ja käytöstä huolimatta siitä, ovatko tiedostot tietokoneella vai fyysisessä muodossa.

Yhteystiedot:

PANDORA A/S
Havneholmen 17-19
1561 Copenhagen V
Danemark
ALV-numero: 28505116
Sähköposti: privacy@pandora.net

PANDORA ei käytä vakituista tietosuojavastaavaa. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja tietosuojasta, tai jos haluat kysyä meille antamistasi henkilötiedoista, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä PANDORAan. Katso ”Yhteystiedot” saadaksesi lisätietoja siitä, miten voit ottaa meihin yhteyttä, tai lähetä sähköpostiviesti suoraan PANDORAn tietosuojasta vastaavalle: privacy@pandora.net

3. Mitä henkilötietoja kerätään?

Kaikki toimintamme perustuu tiukkoihin eettisiin periaatteisiin ja lakisääteisiin vaatimuksiin, ja olemme sitoutuneet suojelemaan kaikkien sivustomme ja (mobiili)sovellustemme käyttäjien yksityisyyttä. Tästä syystä se, miten keräämme ja tallennamme tietoja, mukaan lukien henkilötietoja, riippuu siitä, miten verkkosivuamme ja siihen liittyviä palveluita käytetään. Emme kerää sinusta arkaluontoisia tietoja.

3.1 Tiedot, jotka on kerätty sinun vuorovaikutuksestamme kanssamme

Sivustollamme ja (mobiili)sovelluksissamme voidaan käyttää useita erilaisia tekniikoita, joilla voimme parantaa niitä ja tehdä niistä käyttäjäystävällisempiä, tehokkaampia ja turvallisempia. Tällaisten tekniikoiden käyttö voi johtaa henkilötietojen automaattiseen keräämiseen joko meidän tai valtuuttamiemme kolmansien osapuolten toimesta. Edellä mainittuihin tekniikoihin kuuluvat esimerkiksi evästeet, Flash-evästeet ja verkon analytiikka. Sivustomme voi ajoittain sisältää linkkejä yhteistyökumppaneidemme ja tytäryhtiöidemme sivustoille. Jos seuraat linkkiä mille tahansa näistä sivustoista, huomaa, että näillä sivustoilla on omat tietosuojakäytännöt, joista me emme ole vastuussa. Tarkista tietosuojakäytännöt ennen kuin annat henkilötietoja heidän sivustossaan.

3.1.1 Reaaliaikaiset napsautustiedot

Kun vierailet sivustossamme, tietoja lähetetään selaimestasi palvelimellemme. Näiden tietojen ansiosta voimme optimoida palveluitamme ja parantaa sivustomme ja sovellustemme käyttäjäkokemusta. Tiedot kerätään automaattisesti ja tallennetaan meidän tai valtuuttamiemme kolmansien osapuolten toimesta.

Voimme kerätä tietoja tietokoneestasi järjestelmänvalvontaa varten sekä raportoidaksemme koostetietoja sisäisiin markkina-analyysitarkoituksiin. Nämä ovat tietoja käyttäjän selaustoiminnoista ja -käytöksestä, ja ne voivat sisältää esimerkiksi:

  • • Vierailijan IP-osoitteen
  • • Vierailun päivämäärän ja ajan
  • • Suosittelijan URL-osoitteen (sivusto, joka on ohjannut käyttäjän sivustollemme)
  • • Tiedon vierailluista sivuista ja käyttäjän matkasta sivustollamme
  • • Tietoja käytetystä selaimesta (tyyppi, selaimen versio, käyttöjärjestelmä jne.)

3.1.2 Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä. Lue evästekäytäntömme saadaksesi lisätietoja käyttämistämme evästeistä sekä niiden osapuolten tietosuojakäytännöistä, joiden verkkoanalytiikkatyökaluja käytämme tai joiden lisäosia käytämme sivustoillamme.

3.1.3 Uudelleenkohdennustekniikat

Sivustollamme ja (mobiili)sovelluksissamme käytetään uudelleenkohdennustekniikoita. Tämä mahdollistaa suoran ja henkilökohtaisen mainonnan vierailijoille, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostusta tuotteitamme tai kauppaamme kohtaan yhteistyökumppaneidemme sivustojen kautta.

Teemme yhteistyötä seurantatekniikoita käyttävien yritysten kanssa, jotka voivat esittää mainoksia puolestamme Internetissä. Nämä yritykset voivat kerätä tietoa vierailuistasi sivustoissamme tai (mobiili)sovelluksissamme sekä vuorovaikutuksestasi viestintähenkilöstömme, mukaan lukien mainontahenkilöstön, kanssa.

Uudelleenkohdennustekniikat analysoivat evästeitäsi ja näyttävät aiempaan selailuusi perustuvia mainoksia. Lisätietoja evästeistä on tämän tietosuojakäytännön osiossa 3.1.2.

3.2 Antamasi tiedot

Sen lisäksi, että keräämme tietoja automaattisesti (ks. 3.1), käsittelemme meille antamiasi tietoja. Näihin tietoihin sisältyvät mm.

  • • henkilötiedot, joilla sinut tunnistetaan yksilönä – toisin sanoen yhteystietosi, nimikkeesi, mukaan lukien etu- ja sukunimet, hääpäiväsi, ensitapaamisemme päivämäärä, valokuva, laskutusosoite tai -osoitteet, postinumero, syntymäaika, sukupuoli, puhelinnumero, sähköpostiosoite, luotto- ja pankkikorttitiedot. Jos annat meille toisen henkilön henkilötietoja, varmista, että sinulla on oikeus jakaa tiedot kanssamme.
  • • PANDORA-tilin rekisteröimishetkellä antamasi tiedot.
  • • Toivomusluettelosi, kokojesi, yhdistelmiesi, lempiliikkeidesi, koruluetteloidesi tai ESSENCE COLLECTION -luettelon tallentamisen yhteydessä annetut tiedot.
  • • PANDORA Groupin tai PANDORA A/S:n sponsoroimaan kilpailuun tai myynninedistämiskampanjaan osallistumisen yhteydessä antamasi tiedot.
  • • Kolmansien osapuolien, kuten Facebookin tai WeChatin, kautta antamasi tiedot.
  • • Tiedot, jotka lataat sivustollemme tai jaat sivustomme kautta palvelujamme käyttäen.
  • • Jos olet luonut palveluihimme verkkotilin: profiiliin tallennetut valinnat ja kiinnostuksen kohteet (katso jäljempänä lisätietoja profiileista.)
  • • Jos otat meihin yhteyttä, voimme tallentaa tietoja yhteydenpidosta.
  • • Jos otat meihin yhteyttä ilmoittaaksesi sivustollamme olevasta ongelmasta tai saadaksesi asiakas- tai teknistä tukea, voimme tallentaa tietoja yhteydenpidosta tai keskustelusta.
  • • Jos päätämme osallistua minkäänlaiseen vaihtoehtoiseen riidanratkaisuun (Alternative Dispute Resolution, ADR) verkkovälitteisen vaihtoehtoisen riidanratkaisufoorumin (Online Dispute Resolution, ODR) kautta, voimme paljastaa henkilötietoja ODR-alustaa ylläpitävälle Euroopan komissiolle ja riidan ratkaisuun osoitetulle ADR-palveluntarjoajalle.

Voimme myös pyytää sinua vastaamaan tutkimuskäyttöön käytettäviin kyselyihin, joihin et ole velvoitettu vastaamaan. Näin kerätyille tiedoille on ominaista se, että olet antanut ne vapaaehtoisesti. Käytämme tietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Voit milloin tahansa muuttaa henkilötietojasi tai kieltää niiden jatkokäsittelyn (ks. osio 7).

4. Miten kerättyjä tietoja käsitellään?

Kun olet rekisteröitynyt PANDORA Clubin jäseneksi PANDORA-tilillä, voimme käsitellä henkilötietojasi seuraavasti:

  • • Varmistaaksemme, että sivustomme sisältö esitetään tietokoneellasi mahdollisimman tehokkaasti.
  • • Tilaukseen liittyviin tarkoituksiin, esimerkiksi tilauksen tai toimituksen tilasta ilmoittamiseen; pyyntöihin vastaamiseen, kuten tuotteita koskeviin kysymyksiin vastaamiseen; lähelläsi olevan liikkeen paikantamiseen; tilauksesi täyttämiseksi; maksukorttisi käsittelyyn tai asiakaspalveluun. Voimme käyttää antamiasi tietoja luottokelpoisuuden arvioimiseksi, johon saatamme käyttää kolmansia osapuolia.
  • • Henkilöllisyyden todentamiseen, kyselyiden ja pyyntöjen käsittelyyn ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseen.
  • • Huolehtiaksemme kaikista sopimuksistamme johtuvista velvoitteista.
  • • Voidaksesi halutessasi osallistua yhden tai useamman palvelumme vuorovaikutteisiin toimintoihin.
  • • Ilmoittaaksemme muutoksista palveluihimme, ehtoihimme ja käytäntöihimme tai muihin järjestelmänvalvonnallisiin tietoihin.
  • • Tarjotaksemme sinulle etuja ja palveluja, jotka kuuluvat PANDORA-tilin omistajalle tai palveluidemme (kuten PANDORA Club) käyttäjälle.
  • • Hallinnoidaksemme ja ylläpitääksemme tietojamme.
  • • Hallinnoidaksemme tilijäsenyyttäsi PANDORA Clubissa.
  • • Tallentaaksemme luomasi toivomusluettelot ja mahdollistaaksemme toivomusluettelosi jakamisen muille.
  • • Tallentaaksemme sormus- ja rannekorukokosi ja mahdollistaaksemme tiedon jakamisen muille.
  • • Mahdollistaaksemme sähköpostin lähettämisen ”Lähetä vihje” -toiminnon kautta.
  • • Mahdollistaaksemme osallistumisesi arvontoihin, kilpailuihin ja muihin kampanjoihin sekä näiden toimien hallinnoimisen. Jotkut näistä toiminnoista sisältävät lisää sääntöjä, jotka saattavat sisältää lisätietoja siitä, miten käytämme ja luovutamme tietojasi.
  • • Sisältösi mukauttamiseen sivustossamme, jotta voimme tarjota sinulle räätälöityjä tarjouksia.
  • • Väärinkäytösten tai petosten estämiseksi ja havaitsemiseksi.
  • • Voimme luvallasi ottaa sinuun yhteyttä markkinointi-, mainonta- tai tutkimustarkoituksessa antamiesi yhteystietojen avulla (esimerkiksi postitse, sähköpostitse, tekstiviestitse, puhelimitse, tai muulla sähköisellä tavalla.) Nämä tiedot sisältävät esimerkiksi PANDORAn tuotteisiin, verkkokauppatoimintoihin, erikoistarjouksiin, kampanjoihin ja paikallisiin myymälän aukioloaikoihin ja toimintoihin liittyviä tietoja. Voidaksemme ottaa sinua yhteyttä koskien sinua erityisesti kiinnostavia tietoja, kaikkea vuorovaikutustasi PANDORAn kanssa (mm. ostoskäyttäytymisesi verkkokaupassa ja PANDORA-myymälöissä; kanta-asiakasohjelman käyttö; tuotearviot ja -arvostelut; asiakaspalvelun yhteydenottohistoriasi; tiedot uutiskirjeen klikkauksesta tai avauksesta; selauskäyttäytymisesi (verkkoseuranta); uutiskirjetilaustesi tyypit; osallistumisesi kampanjoihin tai tapahtumiin; vuorovaikutuksesi mobiilisovelluksissa ja niiden käyttö) analysoidaan ja käytetään yhdessä. Voimme käyttää henkilötietojasi markkinointi-, mainonta- ja tutkimustarkoituksiin. Kohdassa 7 on tietoja oikeuksistasi, esimerkiksi siitä, miten perua suostumuksesi tai muuttaa henkilötietojasi.

4.1 Kun vierailet jollain PANDORAn sivustolla, henkilötietojasi voidaan käsitellä seuraavin tavoin:

  • • Sisältö-, A/B-testaus- ja tuoteselausanalyysi
  • • Verkkoliikenteen lähteen analyysi
  • • Sisäisten hakujen analyysi
  • • Ostojen analyysi
  • • Laitteen analyysi
  • • Mainonnan uudelleenkohdentamineng

5. Oikeusperusta

Kun ostat tuotteen verkkokaupastamme, luot tilin, tai teet minkä tahansa muun sopimuksen kanssamme, voimme käsitellä tavanomaisia henkilötietoja kyseiseen tarkoitukseen. Voimme myös käsitellä tavanomaisia henkilötietoja, jos sinulla on esimerkiksi kysyttävää ennen sopimuksen tekoa kanssamme. Henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta mainitaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 (GDPR) artiklassa 6 1 b. Tietojesi käsittely on tarpeen, jotta voimme osaltamme täyttää sopimuksen velvoitteet ja jotta voimme käsitellä kyselyjäsi ja vastaavia ennen sopimuksen tekemistä.

Voimme myös käsitellä tavanomaisia henkilötietojasi GDPR:n artiklan 6 1 f sääntöjen perusteella, paitsi jos oikeutesi yksityisyyteen ja lakisääteiset vapautesi ovat ristiriidassa etujemme kanssa, jolloin etumme väistyy. Meillä on oikeudellinen etu henkilötietojesi käsittelyyn (nimi ja sähköpostiosoite) sekä markkinoinnin että analytiikan tarkoituksiin. Oikeudellinen etumme perustuu mieltymyksiisi, jotta voimme paremmin räätälöidä tarjontamme sinua varten ja tarjota tuotteita ja palveluja, jotka täyttävät toiveesi ja tarpeesi entistä paremmin. Lisäksi meillä on oikeudellinen etu käsitellä henkilötietojasi analytiikan tarkoituksiin.

6. Henkilötietojen luovuttaminen

Tietojesi huolellinen ja luottamuksellinen käsittely on yksi perusarvoistamme. Tietoja voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille lain vaatiessa. Käytämme palveluntarjoajia ja tietojen käsittelijöitä tietojen käsittelyyn. Näitä palveluita ovat esimerkiksi todennus-, ylläpito- ja huoltopalvelut, analyysipalvelut, sähköpostipalvelut, jakelupalvelut sekä maksutapahtumien käsittely, maksukyvyn, osoitteen ja sähköpostiosoitteen tarkastus. Nämä kolmannet osapuolet ovat tietojen käsittelijöitä ja saavat käsitellä henkilötietoja vain siinä määrin kuin on tarpeen palvelujen toimittamiseksi. Henkilötietojen käsittelijämme ovat velvollisia käsittelemään tällaiset tiedot ehdottoman luottamuksellisina. He eivät saa käyttää tietoja mihinkään muuhun kuin vaadittuihin tarkoituksiin. Henkilötietojen luottamuksellinen käsittely varmistetaan asianmukaisin toimin. Tämä koskee myös PANDORAn valtuuttamia palveluntarjoajia ja muita käsittelijöitä.

Osa tietojen käsittelijöistä sijaitsee EU-/EAA-alueen ulkopuolella. Näin ollen jaamme henkilötietojasi EU-/EAA-alueen ulkopuolisten maiden kanssa. Voimme kuitenkin antaa tällaisia tietoja vain, jos vastaanottaja täyttää soveltuvat vaatimukset, mukaan lukien:

  • • Kyseessä olevaa maata pidetään turvallisena kolmantena maana.
  • • Toimittaja noudattaa Euroopan komission mallisopimuksia henkilötietojen siirtämiseksi kolmansiin maihin.
  • • Toimittaja on sertifioitu GDPR:n 40 artiklan mukaisesti; tai
  • • Toimittajalla on käytössä hyväksytyt sisäiset sitovat säännöt.

Ajoittain saattaa ilmetä tilanteita, joissa paljastamme kumppaneillemme ei-henkilötietoja anonyymissä muodossa. Tällaisia ei-henkilötietoja voivat olla tiedot verkkosivun tai (mobiili)sovelluksen kävijämäärästä tietyllä tarkastelujaksolla.

Huomaa, että kaikista vuorovaikutuksessa PANDORAn kanssa julkaistuista tai luovutetuista tiedoista (esimerkiksi lähettyjen kuvien, julkaisujen, kommenttien ja videoiden sisältämistä henkilötiedoista) tulee julkista tietoa, joka voi olla sekä sivustolla vierailevien että suuren yleisön saatavilla.

Saatamme luovuttaa tietoja siinä määrin kun olemme velvoitettuja luovuttamaan tai jakamaan henkilötietoja noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme tai tuomioistuimen tai muun toimivaltaisen elimen ohjeita, tai voidaksemme toteuttaa tai toimeenpanna tietosuojakäytäntöämme ja muita sopimuksiamme; tai suojataksemme PANDORA A/S:n tai PANDORA Groupin työntekijöiden, asiakkaiden tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta. Tämä sisältää tietojen vaihtamiseen muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa petos- ja luottoriskin vähentämiseksi.

Jos päätämme osallistua minkäänlaiseen vaihtoehtoiseen riidanratkaisuun (Alternative Dispute Resolution, ADR) verkkovälitteisen vaihtoehtoisen riidanratkaisufoorumin (Online Dispute Resolution, ODR kautta, voimme paljastaa henkilötietoja ODR-alustaa ylläpitävälle Euroopan komissiolle ja riidan ratkaisuun osoitetulle ADR-palveluntarjoajalle.

7. Oikeutesi

Mikäli annat meille henkilötietoja sivustomme tai muiden kanavien kautta, teet sen täysin vapaaehtoisesti. Mikäli et halua antaa pyydettyjä tietoja, osa asiakaseduista ei ehkä ole saatavilla. Tietyissä tapauksissa vain ne, jotka lähettävät meille tarvittavat henkilötiedot, voivat tilata tuotteita, käyttää tiettyjä palveluita ja muulla tavoin hyödyntää verkkosivuillamme ja (mobiili)sovelluksissamme olevia toimintoja ja tarjouksia. Tarjoamme omien tietojen hallitsemiseen useita vaihtoehtoja, jotka riippuvat olosuhteista. Näihin vaihtoehtoihin voi sisältyä tietojesi näyttäminen ja muokkaaminen verkossa. Palveluiden tilauksen peruuttaminen, käyttäjätilien poistaminen tai säilytettyjen tietojen vastaanottaminen saattaa myös olla mahdollista.

Voit tarkastella ja muokata henkilötietoja milloin tahansa kirjautumalla tilillesi osoitteessa www.pandora.net ja kirjoittamalla kirjautumistietosi. Napsauta ”Oma profiili” tai ”Oma tili” päästäksesi käsiksi henkilötietoihin.

Jos tietosi ovat muuttuneet, eli jos esimerkiksi vaihdat sähköpostiosoitetta tai muita yhteystietoja, tai haluat peruuttaa rekisteröitymisesi, ota meihin yhteyttä muokkaamalla tietojasi ”Oma profiili” tai ”Oma tili” -sivuilla tai lähettämällä sähköpostia muutoksista osoitteeseen profilesupport@pandora.net. Yleisesti ottaen sinulla on seuraavat oikeudet:

7.1 Oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi

Sinulla on oikeus saada pääsy joihinkin PANDORAlle antamiisi henkilötietoihin. Lähettämällä sähköpostia osoitteeseen profilesupport@pandora.net voit pyytää tietoja siitä, millaisia tietoja säilytämme ja käsittelemme sinusta, sekä niiden käyttötarkoituksista.

Voit myös tarkastella henkilötietojasi milloin tahansa kirjautumalla tilillesi osoitteessa www.pandora.net ja kirjoittamalla kirjautumistietosi. Napsauta ”Oma profiili” tai ”Oma tili” päästäksesi käsiksi henkilötietoihin.

7.2 Oikeus muokata ja/tai poistaa henkilötietoja

Sinulla on oikeus vaatia tallennettujen henkilötietojesi oikaisua, lisäystä, poistamista tai estoa. Lähetä pyyntö osoitteeseen profilesupport@pandora.net. Noudatamme pyyntöä viipymättä sen saapumisen jälkeen. Jos emme jostain syystä voi noudattaa pyyntöäsi, otamme sinuun yhteyttä.

7.3 Oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä

Sinulla on erityistapauksissa oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä. Ota meihin yhteyttä osoitteessa privacy@pandora.net pyytääksesi rajoitusta.

7.4 Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi (koskien ainoastaan itseäsi) jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa (”tietojen siirrettävyys”), ja sinulla on oikeus siirtää tiedot toiselle rekisterinpitäjälle. Ota meihin yhteyttä osoitteessa privacy@pandora.net pyytääksesi tietojen siirtoa.

7.5 Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä ja peruuttaa tilaus

Sinulla on oikeus pyytää, ettemme käsittelisi henkilötietojasi silloin, kun tietojenkäsittely perustuu PANDORAn oikeutettuun etuun, esimerkiksi markkinointitarkoituksiin. Ilmoitamme tässä tietosuojakäytännössä, jos aiomme käyttää tietoja sellaisiin tarkoituksiin tai mikäli aiomme luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille sellaisiin tarkoituksiin. Voit käyttää oikeuttasi vastustaa milloin tahansa ottamalla yhteyttä osoitteeseen privacy@pandora.net tai kirjoittamalla tämän dokumentin lopussa olevaan postiosoitteeseen.

PANDORAN lähettämät sähköpostit, jotka sisältävät uutiskirjeen tai markkinointisisältöä, sisältävät mahdollisuuden peruuttaa tilaus seuraamalla sähköpostiviestissä annettuja ohjeita. Jos et halua saada meiltä sähköpostia, voit napsauttaa Peruuta tilaus -hyperlinkkiä, jolloin lopetamme sähköpostien lähettämisen.

Kaikkien muiden viestien, kuten huoltoilmoitusten ja järjestelmänvalvonnallisten ilmoitusten, peruuttaminen onnistuu vain poistamalla käyttäjätili. Nämä viestit ovat pakollinen osa käyttäjätilejä ja niihin liittyvien verkkosivujen ja (mobiili)sovellusten käyttöä. Ota yhteyttä osoitteeseen profilesupport@pandora.net poistaaksesi käyttäjätilisi.

7.6 Oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa

Olet oikeutettu peruuttamaan suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei kuitenkaan vaikuta suostumukseen perustuvaan henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuuteen ennen suostumuksen peruuttamista. Ota meihin yhteyttä osoitteessa privacy@pandora.net peruaksesi suostumuksesi.

Jos haluat peruuttaa suostumuksesi myynninedistämiseen tarkoitettujen tietojen ja tarjouksien vastaanottamiseen, mukaan lukien postituksin, sähköpostein, tekstiviestein tai muilla sähköisillä tavoilla, voit tehdä niin milloin tahansa ottamalla yhteyttä PANDORA Groupin tietosuojaan tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen profilesupport@pandora.net. Jos meillä on henkilöllisyyttäsi koskevia epäilyksiä, saatamme pyytää sinua antamaan tunnistetietoja.

7.7 Oikeuksiesi ehdot ja/tai rajoitukset

Oikeuksiasi saattavat koskea tietyt ehdot tai rajoitukset. Oikeutesi tietojen siirrettävyyteen riippuu tietojen käsittelyn erityispiirteistä, mistä johtuen emme pysty takaamaan oikeuttasi tietojen siirrettävyyteen.

8. Henkilötietojen säilyttäminen

Pandora ei säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeen. Tietoja säilytetään niihin tarkoituksiin, joita varten ne on käsitelty seuraavin käsittelytoimin:

Clubin jäsenet- kuuluvat Clubiin
- voivat olla tilinhaltijoita
- ovat voineet tilata uutiskirjeen ennen Clubiin liittymistä.
Miten ei-aktiivinen Clubin jäsen määritellään?Ei-aktiivinen Clubin jäsen on henkilö, joka ei ole ollut vuorovaikutuksessa kanssamme: kirjautumalla Clubiin, ostamalla joko Pandoran omistamalta verkkosivulta tai myymälästä, avannut ja napsauttanut sähköpostia viimeisen viiden vuoden aikana.
Mitä henkilötietoja poistetaan, jos Clubin jäsen on ei-aktiivinen?Kaikki henkilötiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, postinumero, merkkipäivät, sukupuoli, puhelinnumero, syntymäpäivä, toivomusluettelo, omat koot, ostotiedot (mikäli pakollinen laki ei velvoita toisin) jne. Nämä tiedot poistetaan pysyvästi.
Milloin henkilötiedot poistetaan?Henkilötiedot poistetaan viimeistään silloin, kun Clubin jäsen on ollut ei-aktiivinen viisi vuotta.
Mitä henkilötietoja säilytetään viiden vuoden ei-aktiivisen jakson jälkeen?Mitään henkilötietoja ei säilytetä, ellei paikallinen laki sitä vaadi.
Miten henkilötiedot poistetaan?Kansainvälinen IT-osastomme poistaa henkilötietoja neljännesvuosittain. Henkilötiedot poistetaan kaikista IT-järjestelmistä.
Uutiskirje- Ei Club-jäsenyyttä
- Ei tiliä
- Edellyttää uutiskirjeen tilaamista (esim. vierailijana verkkokaupan kassalla, myymälässä jne.)
Miten ei-aktiivinen uutiskirjeen tilaaja määritellään?Ei-aktiivinen uutiskirjeen tilaaja on henkilö, joka ei ole avannut ja napsauttanut sähköpostiviestiä 24 kuukauden aikana. Jos uutiskirjeen tilannut henkilö tekee oston myymälässä tai verkkokaupassa tai rekisteröityy Clubiin, hänen tilakseen määritetään automaattisesti Ostaja (ks. jäljempänä), minkä jälkeen häneen sovelletaan ei-aktiivisen Ostajan määritelmää.
Mitkä henkilötiedot poistetaan, jos uutiskirjeen tilaaja on ei-aktiivinen?Kaikki henkilötiedot, mukaan lukien: nimi, sukupuoli, sähköpostiosoite ja tuotteita koskevat tiedot poistetaan. Nämä tiedot poistetaan pysyvästi.
Milloin henkilötietoja poistetaan?Henkilötiedot poistetaan viimeistään silloin, kun uutiskirjeen tilaaja on ollut ei-aktiivinen 24 kuukautta.
Mitä henkilötietoja säilytetään kolmen vuoden ei-aktiivisen jakson jälkeen?Mitään henkilötietoja ei säilytetä, ellei paikallinen laki sitä vaadi. .
Miten henkilötiedot poistetaan?Kansainvälinen IT-osastomme poistaa henkilötietoja neljännesvuosittain. Henkilötiedot poistetaan kaikista IT-järjestelmistä.
Tilit Club-jäsenyydelläClubin jäsen, joka on luonut aktiivisen tilin verkossa. Tilin käyttäminen ei tarkoita, että henkilö on tehnyt ostoja.
Miten ei-aktiivinen tilinhaltija määritellään?Ei-aktiivinen tilinhaltija on henkilö, joka ei ole tehnyt mitään seuraavista viiden vuoden sisällä edellisestä kerrasta: tehnyt ostoa PANDORAn omistamalta verkkosivustolta tai myymälästä luodessaan tilin, kirjautunut tilille tai avannut ja napsauttanut sähköpostiviestiä.
Mitkä henkilötiedot poistetaan, jos tilinhaltija on ei-aktiivinen?Kaikki henkilötiedot, mukaan lukien: nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, postinumero, sukupuoli, puhelinnumero, merkkipäivät, syntymäpäivä, toivomusluettelo, ostot. Nämä tiedot poistetaan pysyvästi.
Milloin henkilötietoja poistetaan?Henkilötiedot poistetaan viimeistään silloin, kun tilinhaltija on ollut ei-aktiivinen viisi vuotta.
Mitä henkilötietoja säilytetään viiden vuoden ei-aktiivisen jakson jälkeen?Mitään henkilötietoja ei säilytetä, ellei paikallinen laki sitä vaadi.
Miten henkilötiedot poistetaan?Kansainvälinen IT-osastomme poistaa henkilötietoja neljännesvuosittain. Henkilötiedot poistetaan kaikista IT-järjestelmistä.
Osto – ei tiliä/osto vierailijanaHenkilö, joka on tehnyt oston verkkokaupassa tai myymälässä luomatta tiliä
Miten ei-aktiivinen asiakas määritellään?Ei-aktiivinen asiakas on henkilö, joka ei ole tehnyt mitään seuraavista viiden vuoden sisällä edellisestä kerrasta: tehnyt ostoa PANDORAn omistamalta verkkosivustolta tai myymälästä luodessaan tilin, kirjautunut tilille tai avannut ja napsauttanut sähköpostiviestiä.
Mitkä henkilötiedot poistetaan, jos asiakas on ei-aktiivinen?Kaikki henkilötiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, postinumero, sukupuoli, puhelinnumero, syntymäpäivä ja ostot. Nämä tiedot poistetaan pysyvästi.
Milloin henkilötietoja poistetaan?Henkilötiedot poistetaan viimeistään silloin, kun asiakas on ollut ei-aktiivinen viisi vuotta.
Mitä henkilötietoja säilytetään viiden vuoden ei-aktiivisen jakson jälkeen?Mitään henkilötietoja ei säilytetä, ellei paikallinen laki sitä vaadi.
Miten henkilötiedot poistetaan?Kansainvälinen IT-osastomme poistaa henkilötietoja neljännesvuosittain. Henkilötiedot poistetaan kaikista IT-järjestelmistä.
Verkkosivun vierailijat – IP-osoite Henkilö, joka on vieraillut verkkosivuillamme.
Miten ei-aktiivinen vierailija määritellään?Ei-aktiivinen vierailija on henkilö, joka ei ole vieraillut verkkosivuillamme 24 kuukauteen.
Mitkä henkilötiedot poistetaan, jos asiakas on ei-aktiivinen?Kaikki verkkosivulla vierailua koskevat tiedot poistetaan. Tällaisia tietoja ovat mm.
- sisältö, A/B-testauksen ja -tuoteselauksen analyysit, verkkoliikenteen lähdeanalyysit, sisäisten hakujen analyysit, ostojen analyysit, laiteanalyysit, mainonnan uudelleenkohdennus
Milloin henkilötietoja poistetaan?Henkilötiedot poistetaan 25 kuukauden sisällä niiden keräämisestä.
Mitä henkilötietoja säilytetään 25 kuukauden ei-aktiivisen jakson jälkeen?Mitään henkilötietoja ei säilytetä, ellei paikallinen laki sitä vaadi.
Miten henkilötiedot poistetaan?Tiedot poistetaan automaattisesti 25 kuukauden jälkeen.

9. Tietojen ja tietojen eheyden turvaaminen

Henkilötiedot on suojattu asianmukaisin teknisin ja organisatorisin keinoin onnettomuuksista tai laittomasta toiminnasta johtuvaa tuhoutumista, menetystä, muuttamista, valtuuttamatonta käyttöä, paljastamista ja käsittelyä vastaan (erityisesti silloin, kun käsittely edellyttää verkossa tapahtuvaa tiedonsiirtoa) sekä muita laittoman käsittelyn ja väärinkäytön keinoja vastaan.

PANDORA käyttää kolmansien osapuolten tietojenkäsittelijöitä tietojesi keräämiseen ja käsittelyyn. PANDORAn käyttämät tietojen käsittelijät käyttävät henkilötietojasi ainoastaan PANDORAn antamien ohjeiden mukaisesti, ja ne ovat lailla velvoitettuja noudattamaan vaativia turvallisuusmääräyksiä henkilötietoja käsiteltäessä.

9.1 Tietojen suojaaminen

PANDORA voi käyttää henkilötietojen keräämiseen kolmansia osapuolia. luottamuksellisuus- ja tietojenkäsittelysopimukset sekä PANDORAn tietosuojakäytäntö sitovat kolmansia osapuolia tällaisissa tapauksissa.

Sellaisissa tapauksissa, joissa olemme antaneet tai olet itse valinnut salasanan, jonka avulla voit käyttää tiettyjä sivustomme osia, olet vastuussa salasanan luottamuksellisuudesta. Älä kerro salasanaasi kenellekään.

Valitettavasti tiedonsiirto Internetissä ei ole ehdottoman turvallista. Teemme parhaamme henkilötietojesi suojaamiseksi, mutta emme voi taata sivustollemme lähetettävien tietojen turvallisuutta. Tällainen tiedonsiirto on omalla vastuullasi. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, pyrimme estämään niiden valtuuttamattoman käytön vaativin menetelmin ja turvallisuustoimenpitein.

9.2 Sosiaaliset verkostot

Verkkosivumme ja (mobiili)sovelluksemme mahdollistavat erilaisten sosiaalisten verkostojen laajennusten käytön. Jos päätät käyttää sosiaalista verkostoa, kyseinen sosiaalinen verkosto, kuten Facebook tai Twitter, voi käyttää tietoa toiminnastasi verkkosivullamme tai (mobiili)sovelluksessamme.

Jos olet kirjautunut jollekin näistä sosiaalisista verkostoista vieraillessasi sivustollamme tai (mobiili)sovelluksissamme, sosiaalinen verkosto saattaa lisätä tämän tiedon profiiliisi. Jos käytät sosiaalisen verkoston laajennusta, tämä tieto jaetaan sosiaalisen verkoston sivustolle. Jos et halua, että tietoa jaetaan tällä tavalla, kirjaudu ulos sosiaalisen verkoston sivustolta ennen kuin käytät verkkosivustoamme tai (mobiili)sovelluksiamme. Emme voi estää tällaista tiedonkeruuta tai sosiaalisen verkoston laajennusten tiedonsiirtoa. Lue sosiaalisten verkostojen tietosuojakäytännöt huolellisesti. Ne sisältävät tietoa siitä, miten verkostot keräävät ja siirtävät henkilötietojasi, mitkä ovat oikeutesi ja miten voit valita itsellesi sopivat yksityisyysasetukset.

Käyttäjä- ja brändikokemustasi saatetaan parantaa jakamalla tietosi kolmannen osapuolen (esim. Facebook) käsiteltäväksi tietosuoja- ja yksityisyyssäädösten mukaisesti.

Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy/
Twitter: http://twitter.com/fr/privacy
Google+: http://www.google.com/intl/fr/policies/privacy/

9.3 Paikannuspalvelut

Joissain (mobiili)sovelluksissamme saatetaan käyttää paikannuspalveluita. Jos käytät tällaisia (mobiili)sovelluksia, ne voivat vastaanottaa sijaintiasi koskevia tietoja esimerkiksi mobiililaitteen GPS-signaaleista tai sijainnin arviointiin käytettävistä tiedoista. Voit ottaa sijaintipalvelut käyttöön ja poistaa ne käytöstä laitteen tai selaimen asetuksista.

Käytämme Google Maps- ja Baidu Maps -palveluita auttaaksemme sinua löytämään lähimmän PANDORA-myymälän. Haun helpottamiseksi lataamme kuvan Google Maps- tai Baidu Maps -palvelusta ja tallennamme reitin tiedot ja kartan kuvan palvelimellemme.

Saat lisätietoja Google Mapsista ja sen tietosuojakäytännöstä osoitteesta
http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Saat lisätietoja Baidu Mapsista ja sen tietosuojakäytännöstä osoitteesta
https://map.baidu.com/zt/client/service/index.html

10. Henkilötietojen salassapito

Et voi luoda PANDORA Club -jäsenyyden sisältävää PANDORA-tiliä tai tehdä ostoksia PANDORA-sivustolla, jos et halua antaa meille vaadittuja tietoja.

11. Yhteystiedot

Jos sinulla on tietosuojakäytäntöä tai henkilötietojen käsittelyä koskevia kysymyksiä, ota meihin yhteyttä.

Tietojen rekisterinpitäjä:
PANDORA A/S
Privacy@Pandora.net

Voit halutessasi ottaa PANDORAan yhteyttä postitse:
PANDORA A/S
Havneholmen 17-19
1561 Copenhagen V
Denmark
Sähköposti: privacy@pandora.net

12. Valitukset

Valitukset tulee lähettää suoraan Tanskan tietosuojaviranomaiselle:

The Danish Data Protection Agency
Borgergade 28, 5th floor
1300 Copenhagen K
Danemark
Tél. : +45 3319 3200
Sähköposti: dt@datatilsynet.dk

13. Muutokset tähän käytäntöön

PANDORA on sitoutunut noudattamaan yksityisyyden ja tietosuojan perusperiaatteita. Tarkistamme tietosuojakäytäntömme säännöllisesti pitääksemme sen yksityisyys- ja tietosuojaperiaatteiden mukaisena. Tähän tietosuojakäytäntöön voidaan ajoittain tehdä muutoksia, jotta se säilyy Internetiä koskevan kehityksen ja mahdollisuuksien sekä ajantasaisen lainsäädännön mukaisena. Tietosuojakäytäntöön jatkossa tehtävät muutokset julkaistaan tällä sivulla. Tästä voidaan tarvittaessa ilmoittaa sinulle sähköpostitse.

Päivitetty viimeksi: Toukokuussa 2018

JAGA

Piilota toivelistaltasi tuotteita ennen jakamista
Tee toiveistasi totta
Toivelistasi on tyhjä

Liity PANDORA Clubiin nyt ja ryhdy käyttämään toivelistaasi

Ryhdy lisäämään tuotteita toivelistaasi nyt

Hae
Lisää
Tuote on lisätty
Näytä toivelistasi muille Tutustu omaan toivelistaasi
Älä näytä tätä viestiä uudestaan