["191017CZ"]
Featured items
Udišemo život
idejama
Posebna mešavina dizajna,
inovacija i zanatskog umeća
PANDORA slavi jedinstvenost žena više od 30 godina, izrađujući nakit za lični izraz i darivanje poklona sa značenjem. Svake sezone tim PANDORA dizajnera kreće u specijalnu avanturu podizanja lestvice u dizajnu nakita. Predstavljaju se izuzetni novi detalji i ukrasi i kombinuju sa vrhunskom izradom. Svaka kolekcija donosi ručno dorađene komade koji su večiti, u trendu i zauvek važni ženama koje ih nose. Nakit je uvek prilagodljiv i može se stilizovati sa drugim komadima iz prošlih i sadašnjih kolekcija.

Nasleđe nakita po meri je vidljivo u svim PANDORA kreacijama. U objektima za izradu nakita, koji su u potpunosti vlasništvo kompanije, U Bangkoku na Tajlandu, izuzetno vešte PANDORA zanatlije udišu život kreacijama nakita. U izradi nakita se primenjuju tradicionalne zlatarske tehnike, a iste tehnike koje primenjuju ljudi koji ugrađuju dijamante primenjuju se i kada se u nakit ručno utiskuju kamenčići.
PANDORA uvek traga za različitim načinima brušenja kamenčića za svoj nakit; ponovo otkriva starinske načine brušenja, kao što je ovalno brušenje, ali i otkriva nove inovacije. Sada su veoma traženi, na primer, mešoviti načini brušenja kamenčića. U novoj zimskoj kolekciji koristimo do tri različita načina brušenja kamenčića na istom komadu nakita da bismo stvorili svetlucav kaleidoskop oblika i tonova.

Ove sezone nakit odražava izgled i osećaj oštre i hladne zime. Inspiracija potiče od solarnog sistema i apstraktnih čuda zaleđenog pejzaža. Zadivljujuće teksture i blistave nijanse plave, srebrne i bele u kojoj se prelivaju razne nijanse, osvetljavaju zvezdana sazvežđa i cvetove okovane mrazom. Evo nekih od jedinstvenih priča o dizajniranju nakita – i najvažnijih komada za zimu.
KRISTALIZOVANI
CVETOVI
Cvetovi nastavljaju da cvetaju i zimi na mrazovite i ženstvene načine; posuti pahuljama i trepereći majušnim zracima svetlosti. Iz toga nastao privezak Kristalizovan cvet ovekovečuje zimski cvet. Njegov inovativni okrugli oblik i cvetna forma od srebra ukrašeni su mnoštvom kamenčića koji podsećaju na led, umetnutih rukom. Fina brušena srca dodaju notu apstrakcije.
["791998CZ"]
Featured items
["290731NMBMX"]
Featured items
DEZENI
MRAZA
Inspiracija potiče od ledenih šara koje se zimi pojavljuju na prozorima i jezerima. Odražavajući zadivljujuću scenu i modni trend mešovitih načina brušenja kamenčića, u novu kolekciju dolaze i minđuše sa šrafom Dezeni mraza. Njihovi grozdovi kristala izbrušeni u obliku ruže, markiz i tehnikom briljantnog brušenja svetlucaju blistavim plavetnilom i opalescentnom belinom.
STARINSKA
ELEGANCIJA
Savremeni izrazi, osvrt na prošla vremena i tradicionalne tehnike izrade udišu novi život u brušenje i aranžiranje kamenčića. Prsten Starinska elegancija donosi novo tumačenje nakita iz nasleđa za moderne žene – njegov ovalno brušen središnji kamen i briljantna aura svojim oblikom izdužuju prst.
ZVEZDANA
NOĆ
Spokojan privezak Zvezdana noć je delikatno izrađen od Murano stakla sa dubokom nijansom ponoćne plave. Staklo ima poseban efekat prelivanja boja i otkriva druge plave tonove kada se posmatra iz različitih uglova. Njegov nebeski osećaj dodatno pojačavaju beli zvezdasti detalji, koji su pažljivo rukom naslikani na kreaciji i dopunjeni treperavim kockastim cirkonima. Ovo znači da ne postoje dva potpuno ista priveska.
["290733P"]
Featured items
["791662CZ"]
Featured items
RADOST STVARANJA  
Pogledajte kako je prsten napravljen u našoj novoj TV reklami ovde
{"PreviewImage":{"Alt":"","Border":"","Class":"","Height":412,"HSpace":0,"Src":"/-/media/Images/Consumer/Magazine/2016/Holiday-Issue/CRAFTMANSHIP/Crafmanship_4.jpg","VSpace":0,"Width":810,"MediaId":"56d79b71-e526-420e-92d9-396f5a1181a9","Title":"","Language":null},"Width":"","Height":"","OpenInOverlay":false,"VideoId":"5144709710001 ","Playlists":null,"VideoPlayer":{"AccountId":"1464976755001","PlayerId":"41lUOs31Tl","BackgroundColor":"white","Id":"5fe4d03a-d5df-437b-b18c-c80c4f7ab7ec","CustomId":null,"SitecoreName":"Studio - PandoraMagazineWidePlayer"},"AutoStart":false,"Loop":false,"ViewPortAutoPlay":false,"HideControls":false,"Id":"45acc8ea-e50f-481c-839f-e0879fcb0669","CustomId":null,"SitecoreName":"Video_01"}

PODELITE NA

Sakrijte stavke na svojoj listi želja pre nego što je podelite sa drugima
Ostvarite svoje želje
Lista želja je prazna

Učlanite se u Klub PANDORA danas i počnite da koristite svoju listu želja

Počnite danas da dodajete stavke svojoj listi želja

Nađi
Dodaj
Stavka je dodata
Moja lista želja Pregledajte svoju listu želja
Ne prikazuj više ovu poruku