Privacy Policy

1. Γιατί χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η PANDORA χρησιμοποιεί πληροφορίες από τις αλληλεπιδράσεις της με εσάς και άλλους πελάτες καθώς και ορισμένα τρίτα μέρη, για να σας παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας.

 

Η PANDORA σέβεται τα δικαιώματα ιδιωτικού απορρήτου των διαδικτυακών επισκεπτών της και αναγνωρίζει τη σημασία της προστασίας των πληροφοριών που συλλέγονται γι' αυτά. Για τον σκοπό αυτό, έχουμε καθιερώσει διαδικασίες που διασφαλίζουν ότι τα προσωπικά σας δεδομένα διαχειρίζονται με υπεύθυνο τρόπο.

 

Αυτή η πολιτική απορρήτου σας ενημερώνει για το είδος του υλικού που συλλέγουμε και πώς το συλλέγουμε, τους σκοπούς για τους οποίους το συλλέγουμε και το χρησιμοποιούμε, τα δικαιώματά σας και τις επιλογές σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας, τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων σας και με ποιον μπορεί να μοιραστούν, το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των πληροφοριών σας κλπ. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

 

Ορισμένα τμήματα αυτής της πολιτικής, ισχύουν ειδικά για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων κατά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού μέλους στο PANDORA Club.

 

ΟΡΙΣΜΟΙ:

Ο ορισμός των προσωπικών δεδομένων είναι κάθε πληροφορία που αφορά ένα φυσικό πρόσωπο που έχει ταυτοποιηθεί ή μπορεί να προσδιοριστεί. Ένα αναγνωρίσιμο άτομο είναι ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να προσδιοριστεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως με αναφορά σε ένα αναγνωριστικό στοιχείο όπως όνομα, αναγνωριστικός αριθμός, δεδομένα θέσης, ηλεκτρονικό αναγνωριστικό ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που είναι συγκεκριμένοι για τη φυσική, φυσιολογική, γενετική , πνευματική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα αυτού του φυσικού προσώπου.

 

Όταν χρησιμοποιούμε τον όρο "επεξεργασία", εννοούμε οποιαδήποτε λειτουργία ή σύνολο λειτουργιών που πραγματοποιούνται σε προσωπικά δεδομένα ή σε σύνολα προσωπικών δεδομένων, είτε μέσω αυτοματοποιημένων μέσων είτε όχι, όπως η συλλογή, καταγραφή, οργάνωση, διαμόρφωση, αποθήκευση, προσαρμογή ή τροποποίηση, ανάκτηση, διαβούλευση, χρήση, αποκάλυψη μέσω μετάδοσης, διάδοση ή άλλη διάθεση, ευθυγράμμιση ή συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή ή καταστροφή.

 

 

 

2. Ποιος ελέγχει τα δεδομένα;

Η PANDORA A/S καθορίζει τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Ο Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι νομικά υπεύθυνος για την αποθήκευση και τη χρήση προσωπικών πληροφοριών στον υπολογιστή ή σε μη αυτόματα αρχεία.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

PANDORA A/S

Havneholmen 17-19

1561 Copenhagen V

Denmark

VAT no.: 28505116

Tel.: +45 36 72 00 44

Email: privacy@pandora.net

 

Η PANDORA δεν απασχολεί έναν Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικότητάς σας ή αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε δώσει, επικοινωνήστε με την PANDORA ανά πάσα στιγμή. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, ανατρέξτε στην ενότητα "Στοιχεία επικοινωνίας" ή στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας στο: privacy@pandora.net

 

3. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγονται;

Όλες οι δραστηριότητές μας βασίζονται σε αυστηρές αρχές δεοντολογίας και ισχύουσας νομοθεσίας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε την ιδιωτικότητα όλων των επισκεπτών των ιστοσελίδων μας και των χρήστων των (κινητών) εφαρμογών μας. Για τον λόγο αυτό, ο τρόπος συλλογής και αποθήκευσης πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων, εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται ο ιστότοπός μας και οι συναφείς υπηρεσίες. Δεν συλλέγουμε ευαίσθητα δεδομένα σχετικά με εσάς.

 

 

3.1 Δεδομένα που συλλέγονται μέσω της αλληλεπίδρασής σας μαζί μας

Διάφορες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται στους ιστοτόπους και στις εφαρμογές μας (κινητής τηλεφωνίας) προκειμένου να βελτιωθούν, να καταστούν πιο φιλικές προς τον χρήστη, να είναι αποδοτικές και ασφαλείς. Τέτοιες τεχνολογίες μπορεί να οδηγήσουν στη συλλογή προσωπικών δεδομένων από εμάς ή από τρίτα μέρη για λογαριασμό μας. Παραδείγματα τέτοιων τεχνολογιών περιλαμβάνουν τα cookies, τα flash cookies και τα web analytics.

 

Ο ιστότοπός μας ενδέχεται κατά καιρούς να περιέχει συνδέσμους προς και από τους δικτυακούς τόπους των συνεργαζόμενων δικτύων και συνεργατών μας. Αν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι ιστότοποι έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου για τις οποίες δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη. Ελέγξτε αυτές τις πολιτικές πριν υποβάλλετε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα στους ιστοτόπους τους.

 

   3.1.1 Δεδομένα Περιήγησης

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, αποστέλλονται δεδομένα από το πρόγραμμα περιήγησής σας στον διακομιστή μας. Αυτά τα δεδομένα μας επιτρέπουν να βελτιστοποιήσουμε τις υπηρεσίες μας για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας. Τα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα και αποθηκεύονται από εμάς ή από τρίτους για λογαριασμό μας.

 

Μπορεί να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας για σκοπούς διαχείρισης του συστήματος καθώς και για σκοπούς εσωτερικού μάρκετινγκ. Αυτές οι πληροφορίες είναι σχετικές με τις ενέργειες και τη συμπεριφορά περιήγησης των χρηστών μας και ενδέχεται να περιλαμβάνουν:

• Τη διεύθυνση IP του επισκέπτη

• Την ημερομηνία και ώρα της επίσκεψης

• Τη διεύθυνση URL παραπομπής (ο ιστότοπος από τον οποίο αναφέρθηκε ο επισκέπτης)

• Τις σελίδες που επισκέφθηκε ο χρήστης και την περιήγησή του στον ιστότοπό μας

• Πληροφορίες σχετικές με το χρησιμοποιούμενο πρόγραμμα περιήγησης (τύπος, έκδοση, λειτουργικό σύστημα κ.λπ.)

 

    3.1.2 Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική για τα Cookies για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση τους και τις πολιτικές απορρήτου των συμβαλλομένων μερών από τα οποία χρησιμοποιούμε εργαλεία ανάλυσης ιστού ή από τα οποία έχουμε ενσωματώσει plug-ins στους ιστοτόπους μας.

 

 

    3.1.3 Τεχνολογίες Re-targeting

Οι εφαρμογές μας στον ιστότοπο και στο κινητό χρησιμοποιούν τεχνολογίες re-targeting. Αυτό μας επιτρέπει να διαφημιζόμαστε άμεσα και προσωπικά, στους επισκέπτες που έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας και /ή έχουν πραγματοποιήσει αγορά από τις ιστοσελίδες συνεργατών μας.

 

Συνεργαζόμαστε επίσης με εταιρείες που χρησιμοποιούν τεχνολογίες παρακολούθησης για την προβολή διαφημίσεων για λογαριασμό μας μέσω του Διαδικτύου. Αυτές οι εταιρείες μπορούν να συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας στους ιστότοπους ή τις εφαρμογές μας (κινητές), καθώς και τις αλληλεπιδράσεις σας με τις επικοινωνίες μας, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων.

 

Οι τεχνολογίες re-targeting αναλύουν τα cookies σας και προβάλλουν διαφημίσεις βάσει της περιηγητικής συμπεριφοράς σας στο παρελθόν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, ανατρέξτε στην ενότητα 3.1.2 αυτής της πολιτικής απορρήτου.

 

 

3.2 Δεδομένα που παρέχονται από εσάς

Εκτός από τα δεδομένα που συλλέγονται με αυτοματοποιημένα μέσα (βλ. 3.1), επεξεργαζόμαστε επίσης δεδομένα που μας παρέχετε εσείς. Αυτό περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται σε:

 

• Προσωπικά δεδομένα που σας ταυτοποιούν ως άτομο - δηλαδή τα στοιχεία επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και του επωνύμου σας, της ημερομηνίας γάμου σας, των φωτογραφικών εικόνων, της διεύθυνσης χρέωσης, του ταχυδρομικού κώδικα, της γέννησης, του φύλου, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις πληροφορίες πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας. Εάν παρέχετε τα προσωπικά δεδομένα άλλου προσώπου, βεβαιωθείτε ότι έχετε το δικαίωμα να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες μαζί μας.

• Πληροφορίες που παρέχετε κατά τη στιγμή που πραγματοποιείτε εγγραφή σε έναν λογαριασμό PANDORA.

• Οι πληροφορίες που παρέχεται όταν δημιουργείτε μια Λίστα επιθυμιών, αποθηκεύετε τα μεγέθη σας, αποθηκεύετε τα σχέδιά σας, αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας καταστήματα, αποθηκεύετε τη λίστα κοσμημάτων σας, αποθηκεύετε τη λίστα κοσμημάτων της συλλογής ESSENCE.

• Πληροφορίες που παρέχετε όταν συμμετέχετε σε διαγωνισμούς, προσφορές ή προωθητικές ενέργειες που υποστηρίζονται από τον Όμιλο PANDORA ή την PANDORA A/S.

• Πληροφορίες που μας παρέχετε μέσω τρίτων, όπως το Facebook και το WeChat.

• Πληροφορίες που μεταφορτώνετε ή μοιράζεστε μέσω του ιστότοπού μας χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας.

• Εάν έχετε δημιουργήσει έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό μαζί μας: τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα που είναι αποθηκευμένα σε αυτό το προφίλ (ανατρέξτε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα προφίλ).

• Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορούμε να διατηρήσουμε αρχείο της αλληλογραφίας σας.

• Αν επικοινωνήσετε μαζί μας για να αναφέρετε κάποιο πρόβλημα με τον ιστότοπό μας ή για τεχνική ή/και υποστήριξη πελατών, ενδέχεται να διατηρήσουμε ένα αντίγραφο της αλληλογραφίας ή εγγραφή της συνομιλίας σας.

• Εάν επιλέξουμε να συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε διαδικασία εναλλακτικής επίλυσης διαφορών (Alternative Dispute Resolution - ADR), η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της πλατφόρμας Οnline επίλυσης διαφορών (Online Dispute Resolution - ODR), ενδέχεται να αποκαλύψουμε προσωπικά δεδομένα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπό την ιδιότητά τους ως διαχειριστή της πλατφόρμας ODR και σε οποιονδήποτε πάροχο ADR έχει ανατεθεί η επίλυση της διαφοράς.

 

Μπορούμε επίσης να σας ζητήσουμε να συμμετέχετε σε έρευνες/ερωτηματολόγια που χρησιμοποιούμε για ερευνητικούς σκοπούς, αν και δεν είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε σε αυτές. Όλα αυτά τα δεδομένα χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι μας τα παρέχετε εθελοντικά. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου. Μπορείτε να τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή τα προσωπικά σας δεδομένα ή να τερματίσετε την περαιτέρω επεξεργασία τους (παρακαλούμε ανατρέξτε στην παράγραφο 7).

 

 

4. Πώς γίνεται η επεξεργασία των δεδομένων που συλλέγονται;

Όταν έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή για λογαριασμό μέλους στο PANDORA Club, μπορούμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τους παρακάτω τρόπους:

 

• Να διαφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο από τον ιστότοπό μας παρουσιάζεται με τον αποδοτικότερο τρόπο στον υπολογιστή σας.

• Για σκοπούς σχετικούς με την παραγγελία σας. π.χ. να σας ειδοποιήσουμε για την κατάσταση της παραγγελίας ή της παράδοσης της, να απαντήσετε σε μια ερώτηση σχετική με τα προϊόντα μας, να μπορείτε να εντοπίσετε το πλησιέστερο κατάστημα κοντά, να εκτελέσετε την παραγγελία σας, να επεξεργαστείτε την κάρτα πληρωμής ή/και να σας παρέχουμε υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για να εκτιμήσουμε την πιστοληπτική σας ικανότητα, για την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τρίτα μέρη.

• Για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας και την ανταπόκριση σε κάθε ερώτημα που μπορεί να μας υποβάλετε, για να επεξεργαστείτε το αίτημά σας και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία.

• Για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τυχόν συμβάσεις που έχουν συναφθεί μεταξύ μας.

• Για να μπορείτε να συμμετέχετε στις διαδραστικές λειτουργίες των υπηρεσιών μας όταν επιλέγετε να το κάνετε.

• Για να σας ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγές στις υπηρεσίες, τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές μας, ή/και για άλλες διοικητικές πληροφορίες.

• Για να σας παρέχουμε τα προνόμια και τις υπηρεσίες του να είστε κάτοχος λογαριασμού PANDORA ή χρήστης των υπηρεσιών μας (π.χ. μέλος στο PANDORA Club).

• Για να διαχειριζόμαστε και να διατηρούμε τα αρχεία μας.

• Για να διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας στο PANDORA Club.

• Για να αποθηκεύσετε οποιαδήποτε λίστα επιθυμιών έχετε δημιουργήσει και να σας επιτρέπεται να μοιραστείτε τη λίστα επιθυμιών σας με άλλους.

• Για να αποθηκεύσετε τα μεγέθη δαχτυλιδιών και βραχιόλιου σας και να σας επιτρέπεται να τα μοιραστείτε με άλλους.

• Για να σας επιτρέπεται να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άλλους μέσω της λειτουργίας "Αποστολή σε φίλο".

• Για να σας επιτρέπεται να συμμετέχετε σε κληρώσεις, διαγωνισμούς, προσφορές και προωθητικές ενέργειες καθώς και να διαχειρίζεστε τέτοιες δραστηριότητες. Ορισμένες από αυτές τις δραστηριότητες έχουν επιπρόσθετους κανόνες οι οποίοι θα μπορούσαν να περιέχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης και αποκάλυψης των προσωπικών σας στοιχείων.

• Για να προσαρμόζετε το περιεχόμενό σας στους ιστότοπούς μας ώστε να σας παρέχουμε εξατομικευμένες προσφορές.

• Για τον εντοπισμό και την αποτροπή τυχόν κατάχρησης ή απάτης.

• Με την άδειά σας, μπορούμε να επικοινωνήσουμε απευθείας μαζί σας μέσω των στοιχείων που μας παρέχετε (π.χ. ταχυδρομικές υπηρεσίες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, γραπτό μήνυμα, τηλέφωνο ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό μέσο) για σκοπούς μάρκετινγκ, διαφημίσεων και έρευνας αγοράς. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικές με τα προϊόντα PANDORA, δραστηριότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες, καθώς και πληροφορίες για τοπικά events ή δραστηριότητες σε καταστήματα.

• Για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν, η συνολική αλληλεπίδρασή σας με την PANDORA (όπως, ενδεικτικά, η συμπεριφορά σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα και τα φυσικά καταστήματα PANDORA, η χρήση των προγραμμάτων πιστότητας, οι αξιολογήσεις και τα σχόλια των προϊόντων, το ιστορικό επαφών σας με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, τα κλικ/τα αποτελέσματα των ενημερωτικών δελτίων, η συμπεριφορά σας στην περιήγηση, οι τύποι ενημερωτικών δελτίων στα οποία έχετε εγγραφεί, η συμμετοχή σας σε προωθητικές ενέργειες, οι αλληλεπιδράσεις σας με χρήση κινητών εφαρμογών) θα αναλυθεί και θα χρησιμοποιηθεί από κοινού. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ, διαφήμισης και έρευνας αγοράς. Στην παράγραφο 7 θα βρείτε πληροφορίες σχετικές με τα δικαιώματά σας, π.χ. πώς να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

 

 

4.1 Όταν επισκέπτεστε έναν από τους ιστότοπους της PANDORA, τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία με τους ακόλουθους τρόπους:

 

• Περιεχόμενο, δοκιμές και αναλύσεις περιήγησης προϊόντων

• Ανάλυση πηγής επισκεψιμότητας

• Εσωτερικές αναλύσεις αναζήτησης

• Αναλύσεις συναλλαγών

• Αναλυτικά στοιχεία συσκευών

• Marketing re-targeting

 

5. Νομική βάση

Όταν πραγματοποιείτε μια συνάλλαγη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δημιουργείτε έναν λογαριασμό μαζί μας ή συνάπτετε οποιαδήποτε άλλη μορφή συμφωνίας μαζί μας, θα επεξεργαστούμε τα συμβατικά σας προσωπικά δεδομένα για τον συγκεκριμένο σκοπό. Μπορούμε επίσης να επεξεργαστούμε τα συμβατικά σας προσωπικά δεδομένα αν π.χ. έχετε ένα ερώτημα που προηγείται της απόφασής σας να συνάψετε συμφωνία μαζί μας. Η νομική βάση με την οποία μπορούμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αναφέρεται στο Άρθρο 6. παράγραφος 1 στοιχείο β, του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (GDPR) για τα προσωπικά δεδομένα, δεδομένου ότι η επεξεργασία των πληροφοριών σας είναι απαραίτητη για να εκπληρώσουμε τη συμφωνία μας μαζί σας ή για να χειριστούμε τα ερωτήματά σας και άλλα παρόμοια, πριν από τη σύναψη συμφωνίας.

 

Μπορούμε επίσης να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τους κανόνες του άρθρου Άρθρο 6. παράγραφος 1 του Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (GDPR), f) εκτός εάν τα συμφέροντά μας αντισταθμίζονται από τα δικαιώματα ιδιωτικότητάς σας και νόμιμης ελευθερίας. Έχουμε έννομο συμφέρον να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα (όνομα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) τόσο για εμπορικούς, όσο και για αναλυτικούς σκοπούς. Το νόμιμο συμφέρον μας βασίζεται στις προτιμήσεις σας, ώστε να μπορούμε να προσαρμόζουμε και να προσφέρουμε τελικά προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Επιπλέον, έχουμε έννομο συμφέρον να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για αναλυτικούς σκοπούς.

 

 

6. Γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων

Η επεξεργασία των δεδομένων σας με τη μέγιστη δυνατή προσοχή και εμπιστευτικότητα είναι μία από τις βασικές μας αξίες. Εάν απαιτείται από το νόμο, τα δεδομένα σας ενδέχεται να αποκαλυφθούν σε τρίτους. Χρησιμοποιούμε παρόχους υπηρεσιών και επεξεργαστές δεδομένων που επεξεργάζονται τα δεδομένα για λογαριασμό μας. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν υπηρεσίες ελέγχου ταυτότητας, φιλοξενίας και συντήρησης, υπηρεσίες ανάλυσης, υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπηρεσίες παράδοσης, διαχείρισης συναλλαγών πληρωμής, διεύθυνση και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Αυτά τα τρίτα μέρη είναι οι επεξεργαστές δεδομένων μας και μπορούν να επεξεργάζονται μόνο προσωπικά δεδομένα στο βαθμό που είναι απαραίτητο για την παροχή των υπηρεσιών τους. Οι επεξεργαστές δεδομένων μας είναι υποχρεωμένοι να αντιμετωπίζουν τις πληροφορίες με την αυστηρότερη εχεμύθεια. Απαγορεύεται η χρήση των δεδομένων με οποιονδήποτε άλλο τρόπο από τον απαιτούμενο. Λαμβάνονται απαραίτητα μέτρα ώστε οι επεξεργαστές δεδομένων μας, συμπεριλαμβανομένων των παρόχων υπηρεσιών και άλλων επεξεργαστών που εργάζονται για λογαριασμό της PANDORA, να τηρούν και να προστατεύουν την ιδιωτικότητα των δεδομένων σας.

 

Μερικοί από τους επεξεργαστές δεδομένων μας βρίσκονται εκτός ΕΕ/ΕΟΚ. Συνεπώς, θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και με κάποιες χώρες εκτός της ΕΕ/ΕΟΚ. Ωστόσο, θα παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο με βάση τον παραλήπτη που πληροί ισχύουσες απαιτήσεις, όπως:

 

• Η εν λόγω χώρα να θεωρείται ασφαλής τρίτη χώρα.

• Ο εν λόγω προμηθευτής να συναινεί με τις πρότυπες συμβάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτες χώρες.

• Ο εν λόγω προμηθευτής να είναι πιστοποιημένος σύμφωνα με το άρθρο. 40 του Κανονισμού GDPR ή

• Ο συγκεκριμένος προμηθευτής να έχει ένα σύνολο εγκεκριμένων δεσμευτικών Εταιρικών Κανόνων.

 

Μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες αποκαλύπτουμε στους συνεργάτες μας μη προσωπικά δεδομένα σε ανώνυμη μορφή. Αυτά τα μη προσωπικά δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικές με τον αριθμό των επισκεπτών σε έναν ιστότοπο ή σε μια εφαρμογή (σε κινητό) κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου.

 

Λάβετε υπόψη ότι οποιαδήποτε πληροφορία που δημοσιεύετε ή αποκαλύπτετε μέσω της αλληλεπίδρασής σας με την PANDORA (π.χ. προσωπικά δεδομένα που περιέχονται στις φωτογραφίες, τις ιστορίες, τα σχόλια και τα βίντεο που έχετε αναρτήσει) θα γίνουν δημόσιες πληροφορίες και ενδέχεται να είναι διαθέσιμες για τους επισκέπτες του ιστότοπου καθώς και για το ευρύ κοινό.

 

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας στο βαθμό που έχουμε υποχρέωση να αποκαλύψουμε ή να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με οποιαδήποτε νομική υποχρέωση ή τις οδηγίες του Δικαστηρίου ή οποιουδήποτε άλλου αρμόδιου δικαστηρίου, για να επιβάλουμε ή να εφαρμόσουμε την πολιτική απορρήτου μας και άλλες συμφωνίες, για την προστασία των δικαιωμάτων, της περιουσίας ή της ασφάλειας του Ομίλου PANDORA A/S ή της PANDORA, των υπαλλήλων μας, των πελατών μας ή άλλων. Αυτό περιλαμβάνει την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες εταιρείες και οργανισμούς με σκοπό την προστασία από απάτη.

 

Εάν επιλέξουμε να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε Διαδικασία εναλλακτικής επίλυσης διαφορών (Alternative Dispute Resolution - ADR), η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της πλατφόρμας Οnline επίλυσης διαφορών (Online Dispute Resolution platform ODR), μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως διαχειρίστρια της πλατφόρμας ODR, και σε οποιονδήποτε πάροχο έχει οριστεί για να αντιμετωπίσει τη διαφορά.

 

7. Τα δικαιώματά σας

Εάν παρέχετε προσωπικά δεδομένα στους ιστοτόπους μας ή σε άλλα κανάλια, αυτό γίνεται σε μια τελείως εθελοντική βάση. Αν επιλέξετε να μην παρέχετε τις ζητούμενες πληροφορίες, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα για εσάς διάφορα προνόμια για τους πελάτες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μόνο όσοι μας έχουν υποβάλει τα απαιτούμενα προσωπικά δεδομένα είναι σε θέση να παραγγείλουν προϊόντα, να χρησιμοποιήσουν ορισμένες υπηρεσίες και με άλλους τρόπους, να επωφεληθούν από τις δραστηριότητες και τις προσφορές που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπό μας και στις εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας. Παρέχουμε πολλές επιλογές, ανάλογα με τις ακριβείς συνθήκες, για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε τον έλεγχο των δεδομένων σας. Αυτές οι επιλογές μπορεί να περιλαμβάνουν την εμφάνιση και την επεξεργασία των δεδομένων σας στο διαδίκτυο. Μπορεί επίσης να είναι δυνατή η κατάργηση της εγγραφής από τις υπηρεσίες μας, η διαγραφή λογαριασμών ή η λήψη πληροφοριών σχετικά με τα δεδομένα που διατηρούνται.

 

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή, με τη σύνδεση στον λογαριασμό σας, στη διεύθυνση www.pandora.net και εισάγοντας τα στοιχεία προφίλ σας. Κάντε κλικ στο μενού: "Το προφίλ μου" ή στο μενού: "Ο λογαριασμός μου", για να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.

 

Εάν κάποια από τις πληροφορίες που μας δώσατε άλλαξε, π.χ. αν αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν θέλετε να αλλάξετε άλλα στοιχεία επικοινωνίας ή εάν θέλετε να ακυρώσετε την εγγραφή σας, ενημερώστε μας ανανεώνοντας τα στοιχεία σας στις σελίδες "Το προφίλ μου" ή "Ο λογαριασμός μου" ή στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιγράφει τις αλλαγές στο: profiledupport@pandora.net

 

Σε γενικές γραμμές, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

 

7.1 Το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα

Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα από τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στην PANDORA. Γράφοντας μας στο: profiledupport@pandora.net, μπορείτε να ζητήσετε λεπτομέρειες για τις σχετικές με εσάς πληροφορίες που διαθέτουμε και επεξεργαζόμαστε και τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται.

 

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία, με τη σύνδεσή σας στον λογαριασμό σας στη διεύθυνση www.pandora.net, εισάγοντας τα στοιχεία προφίλ σας. Κάντε κλικ στο μενού: "Το προφίλ μου" ή στο μενού: "Ο λογαριασμός μου", για να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.

 

7.2 Το δικαίωμα τροποποίησης ή/και διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση, επεξεργασία, διαγραφή ή αποκλεισμό των αποθηκευμένων προσωπικών σας δεδομένων. Για να το κάνετε αυτό, στείλτε το αίτημά σας στη διεύθυνση: profilesupport@pandora.net.

Χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση της παραλαβής του αιτήματός σας, θα συμμορφωθούμε με το αίτημά σας. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορούμε να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

 

7.3 Το δικαίωμα του τερματισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

Σε ειδικές περιστάσεις, έχετε το δικαίωμα να τερματίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση: privacy@pandora.net

 

 

7.4 Το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα (που αφορούν μόνο εσάς) σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη μορφή από συσκευές ("φορητότητα δεδομένων") και έχετε το δικαίωμα να μεταφέρετε αυτά τα δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων. Για να ζητήσετε μεταφορά δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: privacy@pandora.net

 

 

7.5 Το δικαίωμα να απαγορεύσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και να απεγγραφείτε

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να μην επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν η επεξεργασία βασίζεται σε ένα νόμιμο συμφέρον που επιδιώκει η PANDORA, π.χ. για σκοπούς μάρκετινγκ. Εμείς θα σας ενημερώσουμε σε αυτή την πολιτική απορρήτου εάν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για τέτοιους σκοπούς ή αν σκοπεύουμε να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας σε οποιονδήποτε τρίτο για τέτοιους σκοπούς. Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να προβείτε σε απαγόρευση της επεξεργασίας των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή στέλντοντας το αίτημά σας στο: privacy@pandora.net, ή εγγράφως στην ταχυδρομική διεύθυνση που περιλαμβάνεται στο τέλος αυτού του εγγράφου.

 

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας αποστέλλονται από την PANDORA, τα οποία περιέχουν ενημερωτικό δελτίο ή περιεχόμενο μάρκετινγκ, περιλαμβάνουν την επιλογή κατάργησης της εγγραφής σας, ακολουθώντας τις οδηγίες που περιέχονται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής και δεν θα λαμβάνετε πλέον μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Για όλους τους άλλους τύπους μηνυμάτων που ενδέχεται να λάβετε από εμάς, όπως ανακοινώσεις συντήρησης ή ειδοποιήσεις διαχείρισης, η λήψη αυτών των μηνυμάτων μπορεί να τερματιστεί μόνο με τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Αυτά τα μηνύματα αποτελούν υποχρεωτικό μέρος των λογαριασμών των χρηστών μας και της σχετικής χρήσης των ιστότοπων και των (κινητών) εφαρμογών μας. Επικοινωνήστε με το profiledupport@pandora.net για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

 

7.6 Το δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσής σας οποιαδήποτε στιγμή

Σε οποιαδήποτε στιγμή δικαιούστε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ωστόσο, η απόσυρση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας βάσει συγκατάθεσης πριν από την απόσυρσή της. Επικοινωνήστε μαζί μας στο privacy@pandora.net για να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.

 

Εάν επιθυμείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη διαφημιστικών πληροφοριών και προσφορών γενικά, μεταξύ άλλων μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γραπτού μηνύματος, τηλεφώνου ή οποιουδήποτε άλλου ηλεκτρονικού μέσου, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να το κάνετε γραπτώς στον Όμιλο PANDORA, στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: profilesupport@pandora.net. Εάν έχουμε αμφιβολίες σχετικά με την ταυτότητά σας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε ταυτοποίηση.

 

 

7.7 Όροι ή/και περιορισμοί των δικαιωμάτων σας

Μπορεί να υπάρχουν όροι ή περιορισμοί στα προαναφερθέντα δικαιώματά σας. Ως εκ τούτου, δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το δικαίωμά σας στη μεταφορά των δεδομένων, καθώς εξαρτάται από τις συγκεκριμένες συνθήκες της δραστηριότητας επεξεργασίας.

 

8. Διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων

Η PANDORA δεν θα διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους γίνεται η επεξεργασία τους, στο πλαίσιο των ακόλουθων δραστηριοτήτων επεξεργασίας:

 

Μέλη του Club

- Έχει συνδεθεί στο Club

- Μπορεί να έχει Λογαριασμό

- Μπορεί να έχει εγγραφεί για τη λήψη ενημερωτικού δελτίου πριν από την είσοδό του στο Club

 

Πώς ορίζουμε ένα ανενεργό μέλος του Club;

 

Ένα ανενεργό μέλος του Club είναι κάποιος που δεν έχει αλληλεπιδράσει μαζί μας: δεν έχει συνδεθεί στο Club, δεν έχει πραγματοποιήσει αγορά είτε σε ιστότοπο της PANDORA είτε σε κατάστημα, δεν έχει ανοίξει ή κλικάρει σε ένα email για χρονικό διάστημα έως 5 ετών από την τελευταία του ενέργεια.

 

Ποια προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν εάν ένα μέλος του club είναι ανενεργό;

Όλα τα Προσωπικά δεδομένα, όπως: Όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση, ταχυδρομικός κώδικας, επετείους, Φύλο, αριθμός τηλεφώνου, ημέρα γέννησης, λίστα επιθυμιών, αποθηκευμένα μεγέθη, δεδομένα αγοράς (αν δεν παραβιάζεται ο τοπικός υποχρεωτικός νόμος). Απόλυτη διαγραφή.

 

Πότε θα διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα;

Τα προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν, εάν το μέλος του Club είναι ανενεργό για διάστημα έως και πέντε ετών.

 

Ποια προσωπικά δεδομένα θα φυλάσσονται μετά την πενταετή ανενεργή περίοδο;

Δεν θα φυλάσσονται Προσωπικά δεδομένα, εκτός εάν απαιτείται από τον τοπικό υποχρεωτικό νόμο.

 

Πώς θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα;

Η Global IT θα διαγράφει χειροκίνητα σε τριμηνιαία βάση τα Προσωπικά Δεδομένα. Τα προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν από όλα τα συστήματα ΙΤ.

 

 

Newsletter

- Δεν είναι μέλος του Club

- Δεν έχει δημιουργήσει λογαριασμό

- Έχει εγγραφεί για ενημερωτικό δελτίο (π.χ. μέσω διαδικτυακών καναλιών επισκέψεων επισκεπτών, μεταφορτώσεις λιανικής πώλησης κ.λπ.)

Πώς καθορίζουμε μια μη ενεργή εγγραφή του ενημερωτικού δελτίου

Μια ανενεργή εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο είναι ένα άτομο που δεν έχει ανοίξει και δεν έκανε κλικ σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περίοδο έως 24 μηνών. Αν υπογράψει ένα ενημερωτικό δελτίο, πραγματοποιήσει μια αγορά, είτε instore είτε online, ή εγγραφεί στο Club, αυτόματα μεταφέρεται στη νέα κατάσταση του αγοραστή και επομένως ακολουθεί τον ανενεργό ορισμό αυτής της νέας κατάστασης (δείτε παρακάτω).

Ποια προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν εάν μια εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο είναι ανενεργή;

Όλα τα Προσωπικά δεδομένα, όπως: Όνομα, φύλο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προτυμήσεις προϊόντων θα διαγραφούν. Πλήρης διαγραφή.

 

Πότε θα διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα;

Τα προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν εάν η εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο είναι ανενεργή για διάστημα έως 24 μηνών.

 

Τι προσωπικά δεδομένα θα φυλάσσονται μετά την 3ετή αδρανή περίοδο;

Δεν θα φυλάσσονται Προσωπικά δεδομένα, εκτός εάν απαιτείται από τον τοπικό υποχρεωτικό νόμο.

 

Πώς θα διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα

Η Global IT θα διαγράφει χειροκίνητα σε τριμηνιαία βάση τα Προσωπικά Δεδομένα. Τα προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν από όλα τα συστήματα ΙΤ.

 

 

Λογαριασμός με την ιδιότητα μέλους του Club

Κάποιος που έχει δημιουργήσει ενεργά έναν online λογαριασμό με την ιδιότητα μέλους του Club. Έχοντας λογαριασμό δεν σημαίνει ότι έχει πραγματοποιήσει αγορά.

 

Πώς ορίζουμε έναν κάτοχο ανενεργού λογαριασμού;

Ένας κάτοχος ανενεργού λογαριασμού είναι κάποιος που δεν έχει εμπλακεί μαζί μας,

πραγματοποιώντας αγορά είτε instore είτε online σε ιστότοπο που ανήκει στην PANDORA, δημιουργώντας έναν λογαριασμό, συνδεόμενος στον λογαριασμό, ανοίγοντας και κάνοντας κλικ σε ένα email για χρονική περίοδο έως 5 ετών από την τελευταία του ενέργεια.

Ποια προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν αν ο κάτοχος λογαριασμού είναι ανενεργός;

 

Όλα τα προσωπικά δεδομένα, όπως: Όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση, ταχυδρομικός κώδικας, φύλο, αριθμός τηλεφώνου, επετείοι, ημέρα γέννησης, λίστα επιθυμιών, αγορά. Αυτό σημαίνει πλήρης διαγραφή.

 

Πότε θα διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα;

Τα προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν, εάν ο κάτοχος του λογαριασμού δεν είναι ενεργός για διάστημα έως πέντε ετών.

Ποια προσωπικά δεδομένα θα φυλάσσονται μετά την πενταετή ανενεργή περίοδο;

Δεν θα φυλάσσονται Προσωπικά δεδομένα, εκτός εάν απαιτείται από τον τοπικό υποχρεωτικό νόμο.

Πώς θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα;

Η Global IT θα διαγράφει χειροκίνητα σε τριμηνιαία βάση τα Προσωπικά Δεδομένα. Τα προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν από όλα τα συστήματα ΙΤ.

 

 

Αγορά – χωρίς λογαριασμό/αγορά ως επισκέπτης

Κάποιος που πραγματοποίησε μια αγορά είτε online είτε χωρίς σύνδεση, χωρίς να δημιουργήσει λογαριασμό

Πώς ορίζουμε έναν ανενεργό πελάτη;

Ένας ανενεργός πελάτης είναι κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί μαζί μας: πραγματοποιώντας αγορά είτε instore είτε online σε ιστότοπο που ανήκει στην PANDORA, δημιουργώντας έναν λογαριασμό, συνδεόμενος στον λογαριασμό, ανοίγοντας και κάνοντας κλικ σε ένα email για χρονική περίοδο έως 5 ετών από την τελευταία του ενέργεια.

Ποια προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν εάν ο πελάτης είναι ανενεργός;

Όλα τα προσωπικά δεδομένα, όπως: όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση, ταχυδρομικός κώδικας, φύλο, αριθμός τηλεφώνου, ημέρα γέννησης, αγορά. Αυτό σημαίνει πλήρης διαγραφή.

Πότε θα διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα;

Τα προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν, εάν ο πελάτης είναι ανενεργός για διάστημα έως και πέντε ετών.

Τα προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν, εάν ο πελάτης είναι ανενεργός για διάστημα έως και πέντε ετών.

Δεν θα φυλάσσονται Προσωπικά δεδομένα, εκτός εάν απαιτείται από τον τοπικό υποχρεωτικό νόμο.

Πώς θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα;

Η Global IT θα διαγράφει χειροκίνητα σε τριμηνιαία βάση τα Προσωπικά Δεδομένα. Τα προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν από όλα τα συστήματα ΙΤ.

 

 

Διαδικτυακοί επισκέπτες - διεύθυνση IP

Κάποιος που έχει επισκεφθεί τον ιστότοπό μας.

Πώς ορίζουμε έναν ανενεργό επισκέπτη;

Ένας ανενεργός επισκέπτης είναι κάποιος που δεν έχει επισκεφθεί τον ιστότοπό μας για 24 μήνες.

Ποια προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν εάν ο πελάτης είναι ανενεργός

Όλα τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει σχετικά με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Οπως:

- Περιεχόμενο, δοκιμές A/B και αναλύσεις περιήγησης προϊόντων

- Ανάλυση πηγής κυκλοφορίας

- Εσωτερικά αναλυτικά στοιχεία αναζήτησης

- Αναλύσεις αγορών

- Ανάλυση συσκευών

- Re-targeting Μάρκετινγκ

Πότε θα διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα;

Τα προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν 25 μήνες μετά τη συλλογή τους.

Ποια προσωπικά δεδομένα θα φυλάσσονται μετά την αδρανή περίοδο των 25 μηνών;

Δεν θα φυλάσσονται Προσωπικά δεδομένα, εκτός εάν απαιτείται από τον τοπικό υποχρεωτικό νόμο.

Πώς θα διαγράφουν τα προσωπικά δεδομένα

Τα δεδομένα θα διαγραφούν αυτόματα μετά από 25 μήνες.

 

 

 

9. Ασφάλεια πληροφορίων και ακεραιότητα δεδομένων

Λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση, μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αποκάλυψη ή πρόσβαση, ιδίως όταν η επεξεργασία συνεπάγεται τη διαβίβαση δεδομένων μέσω δικτύου και έναντι όλων των άλλων παράνομων μορφών επεξεργασίας και κατάχρησης.

 

Η PANDORA χρησιμοποιεί επεξεργαστές δεδομένων από τρίτους, για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Όλοι οι επεξεργαστές δεδομένων που χρησιμοποιούνται από την PANDORA θα επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες της PANDORA και θα είναι νομικά υποχρεωμένοι να τηρούν αυστηρές διαδικασίες ασφαλείας κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

 

 

9.1 Διατηρώντας τις πληροφορίες σας ασφαλείς

Η PANDORA μπορεί να χρησιμοποιήσει τρίτους για τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών για λογαριασμό της. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτά τα τρίτα μέρη υπόκεινται σε συμφωνίες τήρησης εμπιστευτικότητας των δεδομένων και θα τους δοθεί εντολή από την PANDORA να συμμορφωθούν πλήρως με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της PANDORA.

 

Σε περίπτωση που σας παρέχουμε ή όπου έχετε επιλέξει έναν κωδικό πρόσβασης που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένα τμήματα του ιστότοπού μας, είστε υπεύθυνοι για τη διασφάλιση αυτού του κωδικού πρόσβασης. Σας ζητούμε να μην μοιραστείτε τον κωδικό σας με κανέναν.

 

Δυστυχώς, η μετάδοση πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Παρόλο που καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται στον ιστότοπό μας - oποιαδήποτε μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη. Μόλις λάβουμε τις πληροφορίες σας, εφαρμόζουμε αυστηρές διαδικασίες και άκαμπτα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψουμε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

 

  1. Social Networks

Οι εφαρμογές μας στον ιστότοπο και στο κινητό, σας παρέχουν προσθήκες plug-ins από διάφορα κοινωνικά δίκτυα. Εάν επιλέξετε να αλληλεπιδράσετε με ένα κοινωνικό δίκτυο, η δραστηριότητά σας στον ιστότοπό μας ή στις εφαρμογές μας για κινητά, θα είναι επίσης διαθέσιμη σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter.

 

Αν έχετε συνδεθεί σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης κατά την επίσκεψή σας σε έναν ιστότοπο ή σε μια εφαρμογή (κινητό), ο ιστότοπος κοινωνικού δικτύου μπορεί να προσθέσει αυτές τις πληροφορίες στο προφίλ σας. Αν αλληλεπιδράσετε με ένα από τα πρόσθετα plug-in, αυτές οι πληροφορίες θα μεταφερθούν στον ιστότοπο του κοινωνικού δικτύου. Αν δεν θέλετε αυτή τη μεταφορά δεδομένων, αποσυνδεθείτε από τον ιστότοπο του κοινωνικού σας δικτύου πριν μπείτε σε έναν από τους ιστότοπους ή τις εφαρμογές μας για κινητά. Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε αυτή τη συλλογή δεδομένων και την κοινωνική μεταφορά πληροφοριών plug-in. Διαβάστε προσεκτικά τις πολιτικές απορρήτου των κοινωνικών δικτύων σας για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή και τη μεταφορά των προσωπικών δεδομένων σας, τα δικαιώματά σας και τον τρόπο επίτευξης ικανοποιητικών ρυθμίσεων απορρήτου.

 

Facebook:       http://www.facebook.com/about/privacy/ 
Twitter:          
http://twitter.com/privacy 
Google+:        
http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

 

 

 

9.3 Υπηρεσίες γεωγραφικού εντοπισμού

Οι υπηρεσίες με δυνατότητα ενεργοποίησης τοποθεσίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ορισμένες από τις (κινητές) εφαρμογές μας. Εάν χρησιμοποιείτε αυτές τις (κινητές) εφαρμογές, ενδέχεται να λάβουν πληροφορίες σχετικά με την πραγματική σας τοποθεσία, όπως σήματα GPS που αποστέλλονται από μια κινητή συσκευή ή πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσέγγιση μιας τοποθεσίας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας στη συσκευή σας ή στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης.

 

Χρησιμοποιούμε τους Χάρτες Google και τους Χάρτες Baidu για να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε το πλησιέστερο κατάστημα PANDORA. Για να διευκολυνθεί αυτή η αναζήτηση, φορτώνουμε μια εικόνα από τους Χάρτες Google ή τους Χάρτες Baidu, αποθηκεύοντας τα δεδομένα διαδρομής και την εικόνα του χάρτη στον διακομιστή μας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Χάρτες Google και την πολιτική απορρήτου τους, ανατρέξτε στη διεύθυνση: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Χάρτες Baidu και την πολιτική απορρήτου τους, ανατρέξτε στη διεύθυνση: https://map.baidu.com/zt/client/service/index.html

 

10. Συνέπειες της μη γνωστοποίησης προσωπικών δεδομένων

Δεν είναι δυνατό να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μέλους στο PANDORA Club ή να πραγματοποιήσετε μια αγορά στον ιστότοπο της PANDORA, αν δεν μας παρέχετε τις απαιτούμενες πληροφορίες.

 

11. Στοιχεία επικοινωνίας

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πολιτική απορρήτου ή την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Διαχειριστής Δεδομένων:

PANDORA A/S

Privacy@Pandora.net

 

Εξυπηρέτηση Πελατών

Email: info@pandoragreece.gr

Τηλ.: 210 32 33 546

 

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την PANDORA στη διεύθυνση:

 

PANDORA A/S

Havneholmen 17-19 

1561 Copenhagen V 

Denmark
Email: 
privacy@pandora.net

 

 

12. Παράπονα

Οι καταγγελίες πρέπει να υποβάλλονται απευθείας στην εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων της Δανίας:

 

The Danish Data Protection Agency

Borgergade 28, 5th floor

1300 Copenhagen K

Denmark

Tel.: +45 3319 3200

Email: dt@datatilsynet.dk

 

 

13. Αλλαγές στην πολιτική αυτή

Η PANDORA δεσμεύτηκε να τηρήσει τις θεμελιώδεις αρχές της προστασίας της ιδιωτικότητας και της προστασίας των δεδομένων. Ως εκ τούτου, επανεξετάζουμε τακτικά την πολιτική απορρήτου μας, προκειμένου να τη διατηρούμε ενημερωμένη και να τηρούμε τις αρχές ιδιωτικότητας και προστασίας δεδομένων. Αυτή η πολιτική απορρήτου ενδέχεται να αλλάζει κατά διαστήματα, προκειμένου να συμβαδίζει με τις νέες εξελίξεις του Διαδικτύου και να παραμένει σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία. Τυχόν αλλαγές που ενδεχομένως θα γίνουν στην πολιτική απορρήτου μας στο μέλλον, θα αναρτηθούν σε αυτή τη σελίδα και, ενδεχομένως, μπορεί να ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Τελευταία ενημέρωση: Μάιος 2018

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Αποκρύψτε είδη από την Λίστα Επιθυμιών σας, πριν την μοιραστείτε
Πραγματοποιήστε τις επιθυμίες σας
Η λίστα δώρων είναι άδεια

Γραφτείτε σήμερα στο PANDORA Club και δημιουργήστε τη λίστα επιθυμιών σας

Προσθέστε σήμερα κιόλας τα αγαπημένα σας είδη στη Λίστα Επιθυμιών σας!

Αναζήτηση
Προσθήκη
Το είδος προστέθηκε
Κοινή χρήση λίστα επιθυμιών Δείτε τη λίστα επιθυμιών σας
Να μην εμφανιστεί ξανά αυτό το μήνυμα