Pandora privatuma politika

PANDORA Privātuma politika

1.     Kāpēc mums ir nepieciešami Jūsu personīgie dati?

PANDORA izmanto saskarsmē ar Jums un citiem patērētājiem iegūtos datus, lai nodrošinātu efektīvu un kvalitatīvu informācijas apriti par mūsu produktiem un pakalpojumiem.

 
PANDORA ievēro mūsu vietnes apmeklētāju privātuma tiesības un apzinās par viņiem iegūto datu aizsardzības nozīmīgumu. Šim nolūkam esam radījuši kārtību, kas nodrošina Jūsu personīgo datu atbildīgu izmantošanu.

Šī privātuma politika nosaka, kādus Jūsu datus mēs izmantojam un kā mēs to darām; nolūkus, kuriem tos izmantojam; Jūsu datu izmantošanas iespējas un tiesības; kā Jūsu dati tiek apstrādāti un kam tie var tikt nodoti tālāk; cik ilgi mēs saglabājam Jūsu datus utt. Lūdzam rūpīgi iepazīties ar šo privātuma politiku.

Dažas šīs politikas sadaļas attiecas uz Jūsu personīgo datu iegūšanu un to apstrādi, reģistrējoties dalībai PANDORA Klubā.

DEFINĪCIJAS:

Personas datu definīcija ir jebkāda informācija, kas attiecas uz identificētu vai identificējamu fizisko personu. Identificējama fiziska persona ir persona, kuru tieši vai netieši var identificēt, jo īpaši, izmantojot tādus identifikatorus kā, piemēram, vārdu, uzvārdu, identifikācijas numuru, atrašanās vietas datus, tiešsaistes identifikatoru vai vienu vai vairākus minētajai personai raksturīgus fiziskās, fizioloģiskās, ģenētiskās, garīgās, ekonomiskās, kultūras vai sociālās identitātes faktorus.

Personas datu apstrāde ir jebkura ar personas datiem vai personas datu kopumiem veikta darbība vai darbību kopums, ko veic ar vai bez automatizētiem līdzekļiem, piemēram, vākšana, reģistrācija, organizēšana, strukturēšana, glabāšana, pielāgošana vai pārveidošana, atgūšana, aplūkošana, izmantošana, izpaušana, nosūtot, izplatot vai citādi darot tos pieejamus, saskaņošana vai kombinēšana, ierobežošana, dzēšana vai iznīcināšana.

2.     Kurš kontrolē datus?

PANDORA A/S nosaka Jūsu datu apstrādes mērķus un līdzekļus. Datu apstrādātājs ir juridiski atbildīgs par personas datu glabāšanu un izmantošanu datoros vai manuālajos failos.

Kontaktinformācija:

PANDORA A/S
Havneholmen 17-19
1561 Kopenhāgena V
Dānija
PVN maksātāja Nr.: 28505116
Tālr.: +45 36 72 00 44
E-pasts: privacy@pandora.net

PANDORA komandā nav datu aizsardzības inspektora. Ja Jums ir jautājumi par privātuma politiku vai Jūsu datiem, kurus esat mums uzticējis, lūdzam sazināties ar PANDORA jebkurā laikā. Mūsu kontaktinformāciju meklējiet sadaļā “Kontaktinformācija” vai atsūtiet e-pastu mūsu atbildīgajiem par privātumu: privacy@pandora.net

3.     Kādi personīgie dati tiek iegūti?

Visas mūsu darbības ir balstītas uz stingriem ētikas principiem un juridiskajām prasībām, un mēs esam apņēmušies aizsargāt mūsu vietņu un mobilo aplikāciju lietotāju apmeklētāju konfidencialitāti. Veids, kā mēs iegūstam un uzglabājam informāciju, tostarp personas datus, ir atkarīgs no tā, kā tiek izmantota mūsu vietne un saistītie pakalpojumi. Mēs neiegūstam konfidenciālus datus par Jums.

3.1. Dati, kas ir iegūti saskarsmē ar mums

Mūsu vietnēs un mobilajās aplikācijās var izmantot dažādas tehnoloģijas, kas tās uzlabo, padara lietotājiem draudzīgākas, efektīvākas un drošākas. Šādas tehnoloģijas mūsu vietnēs var nodrošināt arī automātisku personīgo datu iegūšanu, ko veicam mēs vai trešās personas. Šādu tehnoloģiju piemēri ir sīkfaili, flash sīkfaili un tīmekļa analītika.

Mūsu vietnē var būt saites uz mūsu partneru tīklu un filiāļu vietnēm un no tām. Ja sekojat saitei uz kādu no šīm vietnēm, lūdzam ņemt vērā, ka šīm vietnēm ir savi konfidencialitātes noteikumi, par kuriem mēs neuzņemamies atbildību. Lūdzam iepazīties ar šiem noteikumiem, pirms ievadāt savus datus šajās vietnēs.

3.1.1. Click-stream jeb klikšķu plūsmas dati

Kad apmeklējat mūsu vietni, dati tiek nosūtīti no Jūsu pārlūkprogrammas uz mūsu serveri. Šie dati ļauj mums optimizēt mūsu pakalpojumus un padarīt mūsu vietnes un aplikācijas lietotājiem ērtākas. Mēs vai trešās personas, kas rīkojas saskaņā ar mums, datus automātiski iegūst un saglabā.
Informāciju par Jūsu datoru mēs iegūstam sistēmas administrēšanas nolūkos, kā arī mūsu iekšējā mārketinga analīzes nolūkos. Dati par mūsu lietotāju pārlūkošanas darbībām un modeļiem var būt šādi:

·Lietotāja IP adrese

·Apmeklējuma datums un laiks

·Novirzīšanas URL (vietne, no kuras apmeklētājs ir nosūtīts)

·Apmeklētās lapas un lietotāja satura izvēle mūsu mājaslapā

·Informācija par izmantoto pārlūkprogrammu (tips, versija, operētājsistēma utt.)

3.1.2.Sīkdatnes

Mēs izmantojam sīkdatnes mūsu mājaslapā. Lūdzam iepazīties ar mūsu Sīkdatņu politiku, lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu izmantošanu un pušu konfidencialitātes politikām, no kurām mēs izmantojam tīmekļa analīzes rīkus vai kuru tīmekļa vietnēs esam integrējuši spraudņus. 

3.1.3.Atkārtota mērķauditorijas atlases tehnoloģija

Mūsu vietnē un mobilajās aplikācijās tiek izmantotas atkārtotas mērķauditorijas atlases tehnoloģijas. Tas ļauj mums tieši un personīgi uzrunāt apmeklētājus, kuri jau agrāk ir izrādījuši interesi par mūsu produktiem un/vai veic pirkumu, izmantojot mūsu partneru vietnes.


Mēs arī sadarbojamies ar uzņēmumiem, kas izmanto auditorijas izsekošanas tehnoloģijas, lai efektīvāk nodrošinātu mūsu reklāmu internetā. Šie uzņēmumi var apkopot informāciju par Jūsu vizītēm mūsu vietnēs vai mobilajās aplikācijās, kā arī par Jūsu saskarsmi ar mums, tostarp reklāmu.


Atkārtotas mērķauditorijas atlases tehnoloģijas analizē Jūsu sīkfailus un izvēlas reklāmas, pamatojoties uz Jūsu agrāko pārlūkošanas darbību. Plašāku informāciju par sīkdatnēm lūdzam meklēt šīs konfidencialitātes politikas 3.1.2. punktā.

3.2. Jūsu sniegtie dati

Papildus datiem, kurus iegūstam ar automatizētiem līdzekļiem (skat. 3.1. punktu), mēs apstrādājam arī datus, kurus mums esat sniedzis personīgi, tostarp šādus datus:

·       Personas dati, kas identificē Jūs kā personu, proti, Jūsu kontaktinformācija, nosaukums, tostarp Jūsu vārds un uzvārds, kāzu datums, diena, kad tikāmies, fotoattēls, norēķinu adrese(-es), pasta indekss, dzimšanas datums, dzimums, tālruņa numurs, e-pasta adrese, kredītkartes un debetkartes informācija. Ja Jūs iesniedzat citas personas personas datus, lūdzam pārliecinieties, vai Jums ir tiesības sniegt šo informāciju mums.

·       Informāciju, ko iesniedzat, reģistrējot savu PANDORA kontu.

·       Informācija, kas tiek sniegta, kad izveidojat savu vēlmju sarakstu, saglabājat savus izmērus, dizainparaugus, iecienītākos veikalus, juvelierizstrādājumu sarakstu, kā arī savu ESSENCE COLLECTION sarakstu.

·       Informācija, ko sniedzat, piedaloties PANDORA Group vai PANDORA A/S rīkotajos konkursos vai promocijas pasākumos.

·       Informācija, ko mums sniedzat, izmantojot trešo personu vietnes, piemēram, Facebook vai WeChat.

·       Informācija, ko augšupielādējat mūsu mājaslapā vai ar ko dalāties, izmantojot mūsu pakalpojumus.

·       Jūsu tiešsaistes profilā (ja esat tādu izveidojis) saglabātās preferences un intereses (informāciju par šiem profiliem skatīt tālāk).

·       Kad Jūs sazināties ar mums, varam saglabāt mūsu sarakstes vēsturi.

·       Kad Jūs sazināties ar mums, lai ziņotu par problēmu mūsu vietnē vai par tehnisko un/vai klientu atbalstu, mēs varam saglabāt mūsu sarakstes vēsturi vai sarunas ierakstu.

·       Ja mēs izvēlamies piedalīties jebkurā Alternatīvo strīdu izšķiršanas (ADR - Alternative Dispute Resolution) procedūrā, kas pieejama, izmantojot platformu strīdu izšķiršanai tiešsaistē (SIT), mēs varam atklāt personas datus Eiropas Komisijai kā SIT platformas operatoram un jebkuram ADR pakalpojumu sniedzējam, kas iecelts lai risinātu strīdu.

Mēs varam lūgt Jūs piedalīties aptaujās, kuras mēs izmantojam pētnieciskiem mērķiem, tomēr piedalīties šajās aptaujās nav Jūsu pienākums. Šo datu sniegšana ir Jūsu brīvprātīga izvēle. Mēs šos datus izmantojam mērķiem, kas ir noformulēti šajā konfidencialitātes politikā. Jūs jebkurā brīdī varat mainīt savus personas datus vai iebilst pret to turpmāku izmantošanu (skatīt 7. punktu).

4.     Kā tiek apstrādāti iegūtie dati?

Kad esat izveidojis savu PANDORA profilu kā PANDORA kluba dalībnieks, mēs Jūsu personīgos datus varam izmantot sekojoši:

·       Lūdzam pārliecināties, ka Jūsu vietnes saturs ir pārskatāmi un skaidri redzams.

·       Mērķiem, kas ir saistīti ar Jūsu pasūtījumu: piemēram, lai paziņotu par Jūsu pasūtījuma vai piegādes statusu; lai izpildītu Jūsu lūgumus un pieprasījumus, piemēram, atbildot uz jautājumu par mūsu produktiem; lai palīdzētu noskaidrot tuvākā veikala atrašanos; lai izpildītu Jūsu pasūtījumu; lai apstrādātu Jūsu maksājumu karti un/vai nodrošinātu Jūsu kā klienta apkalpošanu. Mēs varam izmantot Jūsu datus, lai novērtētu Jūsu kredītspēju, šim mērķim mēs varam izmantot trešās personas starpniecību.

·       Jūsu identitātes pārbaudei un lai varētu sniegt atbildi uz jebkuru Jums interesējošu jautājumu, lai varētu izpildīt Jūsu lūgumu vai pieprasījumu, nodrošinot vislabāko pakalpojumu.

·       Izpildot mūsu pienākumus saskaņā ar līgumiem, kas ir noslēgti starp mums un Jums.

·       Lai pēc Jūsu izvēles nodrošinātu Jums iespēju piedalīties mūsu pakalpojumu interaktīvajās aktivitātēs.

·       Lai paziņotu par mūsu pakalpojumu, noteikumu, nosacījumu un politiku izmaiņām un/vai citu administratīvo informāciju.

·       Lai nodrošinātu PANDORA profila lietotāju vai mūsu pakalpojumu izmantotāju priekšrocības un pakalpojumus (piemēram, PANDORA klubs).

·       Lai pārvaldītu un nodrošinātu mūsu saziņas vēsturi.

·       Lai pārvaldītu Jūsu PANDORA kluba dalībnieka profilu.

·       Lai saglabātu Jūsu izveidoto vēlmju sarakstu un lai ļautu dalīties šajā informācijā ar citiem.

·       Lai saglabātu Jūsu gredzena un aproces izmēru un lai ļautu dalīties šajā informācijā ar citiem.

·       Lai nodrošinātu Jums iespēju nosūtīt e-pastus citiem, izmantojot funkciju "Nosūtīt draugam".

·       Lai nodrošinātu Jums iespēju piedalīties aptaujās, konkursos un līdzīgās aktivitātēs, kā arī lai veiktu šo darbību administrēšanu. Dažām no šīm darbībām ir papildus noteikumi, kas varētu ietvert papildu informāciju par to, kā mēs izmantojam un izpaužam Jūsu personisko informāciju.

·       Lai Jūs varētu pielāgot savu saturu mūsu tīmekļa vietnēs un lai mēs varētu sniegt Jums personalizētus piedāvājumus.

·       Lai novērstu un/vai atklātu jebkāda veida ļaunprātīgu izmantošanu vai krāpšanu mūsu vietnē.

·       Ar Jūsu atļauju mēs varam tieši sazināties ar Jums, izmantojot Jūsu sniegto informāciju (piemēram, pasta pakalpojumus, e-pastu, mobilo īsziņu, tālruni vai citus elektroniskos saziņas līdzekļus), lai piedāvātu mūsu pakalpojumus, reklamētu tos un veiktu tirgus izpēti. Piemēram, tas ietver informāciju, kas saistīta ar PANDORA produktiem, e-komercijas aktivitātēm, īpašiem piedāvājumiem un veicināšanas pasākumiem, kā arī informāciju par veikalu atvēršanu un ar to saistītajām aktivitātēm. Lai varētu Jūs informēt par īpaši Jums interesējošajām tēmām, tiks analizēta un izmantota Jūsu saskarsmē ar PANDORA iegūtā informācija, piemēram, Jūsu pirkšanas ieradumi mūsu interneta veikalā vai tirdzniecības veikalā, Jūsu lojalitātes programmas izmantošanas rezultāti, Jūsu vērtējumi un produktu pārskati, Jūsu saskarsme ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu, Jūsu reakcija uz mūsu jaunumu ziņojumiem, Jūsu pārlūkošanas datu ieradumi (to izsekošana), Jūsu izvēle par jaunumu ziņojumiem, Jūsu dalība produktu veicināšanas aktivitātēs un pasākumos, Jūsu mobilo aplikāciju lietošanas ieradumi. Mēs varam izmantot jūsu personas datus mārketinga, reklāmas un tirgus izpētes nolūkos. Šīs konfidencialitātes politikas 7. punktā atradīsiet informāciju par savām tiesībām, piemēram, kā atsaukt savu piekrišanu vai labot Jūsu personas datus.

4.1. Kad izmantojat kādu no PANDORA interneta vietnēm, Jūsu personīgie dati var tikt izmantoti šādiem nolūkiem:

·      Saturs, A/B testēšana un produktu pārlūkošanas analītika

·      Apmeklējumu avotu datu analīze

·      Iekšējās meklēšanas analītika

·      Pirkumu analītika

·      Izmantoto elektronisko ierīču analītika

·      Mārketinga mērķauditorijas atlase

5.     Juridiskais pamats

Kad Jūs iegādājaties kādu preci mūsu tiešsaistes veikalā, izveidojat pie mums profilu vai

pievienojat jebkādu citu ar mums noslēgtu līgumu, mēs apstrādāsim jūsu personas datus

konkrētajam mērķim. Mēs varam apstrādāt arī Jūsu personas datus, ja Jums, piemēram, ir

kādi jautājumi vai cita informācija, ko vēlaties precizēt pirms līguma slēgšanas ar mums.

Juridiskais pamats, uz kuru mēs varam apstrādāt Jūsu personas datus, ir noteikts ES

personas datu regulējuma (ES) 2016/679 (GDPR) 6. 1 panta B apakšpunktā - Jūsu

informācijas apstrāde ir nepieciešama, lai mēs varētu izpildīt mūsu vienošanos ar Jums un

lai mēs varētu apstrādāt Jūsu lūgumus un pieprasījumus, pirms noslēdzam vienošanos.

Mēs varam apstrādāt arī Jūsu personas datus, pamatojoties uz GDPR 6. panta 1. punkta F

apakšpunktu, ja vien Jūsu privātuma tiesības un likumā noteiktā brīvība nav svarīgāka par

Jūsu interesēm. Mēs vēlamies likumīgi apstrādāt Jūsu personas datus (vārds un e-pasta

adrese) gan mārketinga, gan analītiskos nolūkos. Mūsu likumīgās intereses pamatā ir Jūsu

vēlmes, lai mēs varētu labāk pielāgot mūsu piedāvājumus Jums un galu galā piedāvāt

produktus un pakalpojumus, kas labāk atbilst Jūsu vajadzībām un vēlmēm. Turklāt mums

ir likumīga interese apstrādāt Jūsu personas datus analītiskos nolūkos.

6.     Privāto datu izpaušana

Viena no mūsu galvenajām vērtībām ir Jūsu datu apstrāde ar vislielāko rūpību un

konfidencialitāti. Ja to pieprasa likums, Jūsu datus var izpaust trešajām personām. Mēs

izmantojam pakalpojumu sniedzēju un datu apstrādātāju pakalpojumus, lai apstrādātu

datus mūsu vārdā. Šie pakalpojumi ietver autentifikācijas, hostinga un apkopes

pakalpojumus, analīzes pakalpojumus, e-pasta ziņojumapmaiņas pakalpojumus, piegādes

pakalpojumus, maksājumu pakalpojumu apstrādi, maksātspēju, adreses un e-pasta

pārbaudes. Šīs trešās personas ir mūsu datu apstrādātāji, un tās var apstrādāt personas

datus tikai tādā apjomā, kāds tas vajadzīgs viņu pakalpojumu sniegšanai. Mūsu datu

apstrādātājiem saskaņā ar līgumu ir jāņem vērā, ka šāda informācija tiek apstrādāta

visstingrākajā konfidencialitātē. Viņiem ir aizliegts izmantot datus jebkādā citā veidā. Ir

veiktas nepieciešamās darbības, lai nodrošinātu, ka mūsu datu apstrādātāji, tostarppakalpojumu sniedzēji un citi partneri, kas darbojas PANDORA vārdā, uztur un aizsargā

Jūsu datu konfidencialitāti.

Daži mūsu datu apstrādātāji atrodas ārpus ES/EAA. Tāpēc mēs dalīsimies ar Jūsu personas

datiem ar valstīm ārpus ES/EEZ. Tomēr mēs sniegsim šo informāciju tikai pamatojoties uz

saņēmēju, kurš atbilst piemērojamajām prasībām, tostarp:

·      Attiecīgo valsti uzskata par drošu trešo valsti.

·      Attiecīgais piegādātājs piekrīt Eiropas Komisijas paraugnoteikumiem par personas datu pārsūtīšanu uz trešajām valstīm.

·      Attiecīgais piegādātājs ir sertificēts saskaņā ar Art. 40 GDPR; vai

·      Attiecīgajam piegādātājam ir apstiprināti saistoši korporatīvie noteikumi.

Ir iespējami gadījumi, kad mēs atklājam mūsu partneriem anonīmu nepersonīgu

informāciju par personas datiem. Tādi nepersonīgie personas dati var ietvert informāciju

par tīmekļa vietnes vai mobilās aplikācijas apmeklētāju skaitu noteiktā laika periodā.

Lūdzam ņemt vērā, ka jebkura informācija, kuru Jūs publicējat vai izpaužat, izmantojot

Jūsu saskarsmi ar PANDORA (piemēram, personas dati, kas ietverti Jūsu iesniegtajos

fotoattēlos, stāstos, komentāros un videoklipos) kļūs par publisku informāciju, un tie var

būt pieejami vietnes apmeklētājiem, kā arī plašā sabiedrībā.

Mēs varam izpaust Jūsu informāciju un personas datus tādā mērā, cik tas tas

nepieciešams, lai izpildītu jebkādas juridiskas saistības vai Tiesas vai jebkuras citas

kompetentas jurisdikcijas iestādes norādījumus; vai lai izpildītu un ievērotu mūsu

konfidencialitātes politiku un citus līguma nosacījumus; vai lai aizsargātu PANDORA A/S

vai PANDORA Group darbinieku, klientu vai citu personu tiesības, īpašumu vai drošību. Tas

ietver informācijas apmaiņu ar citiem uzņēmumiem un organizācijām krāpšanas un

kredītriska samazināšanas nolūkos.

Ja mēs izvēlamies piedalīties jebkurā Alternatīvo strīdu izšķiršanas (ADR - Alternative

Dispute Resolution) procedūrā, kas pieejama, izmantojot platformu strīdu izšķiršanai

tiešsaistē (TSI), mēs varam atklāt Jūsu personisko informāciju Eiropas Komisijai kā TSI

platformas operatoram un jebkuram ADR pakalpojumu sniedzējam, kas iecelts, lai risinātu

strīdu.

7.     Jūsu tiesības

Ja Jūs mūsu mājas lapā vai citos kanālos esat iesniedzis savus personiskos datus, tad tas ir darīts pilnīgi brīvprātīgi. Ja Jūs izvēlaties mums nesniegt prasīto informāciju, tad pastāv iespēja, ka ne visi klientu labumi un priekšrocības Jums būs pieejamas. Atsevišķos gadījumos tikai tie, kas mums būs iesnieguši nepieciešamos personiskos datus, varēs pasūtīt produktus, kā arī izmantot atsevišķus pakalpojumus. Mēs nodrošinām vairākas iespējas, atkarībā no konkrētās situācijas, lai palīdzētu Jums saglabāt kontroli par saviem datiem. Šīs iespējas var sevī iekļaut datu rediģēšanu tiešsaistē. Vēl arī pastāv iespēja atteikties no pakalpojumiem, dzēst lietotāja kontu vai saņemt informāciju par datu glabāšanu.

Jūs varat piekļūt un labot savus privātos datus jebkurā laikā vietnē www.pandora.net, ievadot sava konta informāciju. Dodieties uz “My Profile” vai “My Account”, lai iegūtu pieeju saviem personiskajiem datiem.


Ja informācija, kuru esat mums iesnieguši, ir mainījusies (piemēram, ir mainījusies Jūsu e-pasta adrese vai cita kontaktinformācija) vai Jūs vēlaties dzēst savu reģistrāciju ar mums, lūdzu, dariet to mums zināmu, veicot izmaiņas sadaļā "My Profile" vai ”My Account”, vai arī atsūtiet e-pastu ar lūgumu par izmaiņām uz šo adresi: profilesupport@pandora.net 

Jums ir šādas tiesības:

7.1.Tiesības piekļūt saviem personiskajiem datiem

Jums ir tiesības piekļūt saviem datiem, ko esat iesnieguši PANDORA. Ja vēlaties noskaidrot detaļas par informāciju, ko par Jums glabājam un kā to izmantojam, rakstiem e-pastu uz šo adresi profilesupport@pandora.net

Jūs varat arī piekļūt saviem privātajiem datiem, reģistrējoties savā PANDORA kontāwww.pandora.net. Dodieties uz “My Profile” vai “My Account”, lai iegūtu pieeju saviem personiskajiem datiem.

7.2. Tiesības labot vai dzēst savus personiskos datus

Jums ir tiesības lūgt rediģēt, papildināt, dzēst vai bloķēt savus privātos datus, kas iesniegti PANDORA. Lai to īstenotu, sūtiet savu lūgumu uz adresi: profilesupport@pandora.net. Ja kāda iemesla dēļ mēs nevaram izpildīt Jūsu pieprasījumu, mēs sazināsimies ar Jums.

7.3. Tiesības ierobežot Jūsu personas datu apstrādi

Īpašos gadījumos Jums ir tiesības ierobežot Jūsu personisko datu apstrādi. Lai pieprasītu ierobežojumu, lūdzu, sūtiet e-pastu uz šo adresi: privacy@pandora.net

7.4. Tiesības uz datu pārnešanu

Jums ir tiesības saņemt savus personiskos datus strukturētā un saprotamā formātā, kā arī tos pārnest citam datu kontrolierim. Lai pieprasītu datu pārnešanu, lūdzu, sūtiet e-pastu uz šo adresi: privacy@pandora.net

7.5.Tiesības iebilst pret Jūsu datu apstrādi un atteikties no abonēšanas

Jums ir tiesības prasīt, lai mēs neapstrādātu Jūsu personas datus, ja arī apstrāde tiek veikta, pamatojoties uz PANDORA likumīgām interesēm, piemēram, mārketinga nolūkos.
Mēs informēsim Jūs šajā konfidencialitātes politikā, ja mēs plānojam izmantot jūsu datus šādiem mērķiem vai ja mēs plānojam atklāt Jūsu informāciju trešajai pusei šādiem nolūkiem. Jūs varat izmantot savas tiesības un iesniegt iebildumus jebkurā laikā, sazinoties ar mums pa e-pastu: privacy@pandora.net vai rakstot uz pasta adresi, kas norādīta šī dokumenta beigās.


Jums nosūtītās PANDORA e-pasta ziņās, kurās iekļauts informatīvais vai mārketinga saturs, ir arī ietverta iespēja atsaukt abonēšanu, izpildot norādījumus, kas tiks nosūtīti e-pastā. Ja Jūs vairs nevēlaties saņemt no mums e-pasta ziņas, Jūs varat vienkārši aktivizēt “unsubscribe” saiti, kas norādīta e-pasta ziņas beigās, un mēs pārtrauksim Jums sūtīt e-pasta vēstules.


Visu citu ziņu veidu saņemšanu (piemēram, paziņojumus par uzturēšanu vai administratīvos paziņojumus) var pārtraukt, tikai dzēšot Jūsu kontu. Šie ziņojumi ir obligāta lietotāju kontu daļa. Sazinieties ar profilesupport@pandora.net, ja vēlaties dzēst savu kontu.

7.6.Tiesības atsaukt savu piekrišanu jebkurā laikā

Jūs varat atsaukt savu piekrišanu izmantot Jūsu personiskos datus jebkurā laikā saskaņā ar noteikumiem, kas to regulē. Sazinieties arprivacy@pandora.net, ja vēlaties atsaukt savu piekrišanu.

Ja Jūs vēlaties atsaukt savu piekrišanu saņemt informāciju par piedāvājumiem un citām mārketinga aktivitātēm, Jūs to varat izdarīt jebkurā laikā, rakstot PANDORA Group Datu Aizsardzībai vai nosūtot e-pasta vēstuli uz: profilesupport@pandora.net.
Gadījumā, ja mēs nebūsim pārliecināti par Jūsu identitāti, mēs varam lūgt Jūs nodrošināt identifikāciju.

7.7.Jūsu tiesību nosacījumi un/ vai ierobežojumi

Ir iespējami nosacījumi vai ierobežojumi Jūsu iepriekšminētajām tiesībām. Tādēļ mēs nevaram garantēt Jūsu tiesības pārnest datus, jo tas ir atkarīgs no konkrētiem apstrādes darbības apstākļiem.

8.     Jūsu privāto datu saglabāšana

PANDORA glabās Jūsu privātos datus tikai mērķiem, kas ietverti šajās apstrādes aktivitātēs:

Kluba biedri

- Dalība PANDORA Klubā

- Var būt savs konts

- Var būt pieteikšanās e-pasta ziņu saņemšanai pirms pievienošanās Klubam

Kā mēs nosakām neaktīvu Kluba Biedru?

Neaktīvs Kluba biedrs ir tas, kurš nav veicis nekādu darbību saistībā ar mums: nav apmeklējis Klubu tiešsaistē, veicis pirkumu, nav atvēris vai aktivizējis e-pasta ziņojumu periodā līdz 5 gadiem kopš pēdējās reizes.

Kādi Privātie dati tiks dzēsti, ka Kluba biedrs ir neaktīvs?

Visi privātie dati: Vārds, e-pasta adrese, adrese, pasta indekss, dzimšanas dati, dzimums, telefona numurs, vēlmju saraksts, izmēri, pirkuma vēsture (ja tas nav pretrunā ar vietējiem likumiem) u.c.Tas nozīmē - pilnīga datu dzēšana.

Kad Privātie dati tiks dzēsti?

Privātie dati tiks dzēsti gadījumā, ja Kluba biedrs nav bijis aktīvs periodā līdz 5 gadiem.

Kādi Privātie dati tiks saglabāti pēc 5 gadu neaktīvā perioda?

Nekādi Privātie dati netiks saglabāti, ja vien tas nav pretrunā ar vietējo likumdošanu.

Kā mēs dzēšam Privātos datus?

Global IT reizi ceturksnī manuāli izdzēš Privātos datus. Tādā veidā Privātie dati tiks dzēsti visās IT sistēmās.

Jaunumi

- Nav dalības Klubā

- Nav konta

- Ir piekrišana saņemt jaunumus

Kā mēs nosakām, kad pieteikšanās jaunumiem nav aktīva?

Neaktīva jaunumu izmantošana ir tad, kad persona nav atvērusi e-pasta ziņu periodā līdz 24 mēnešiem.

Kādi Privātie dati tiks dzēsi, ja pieteikšanās Jaunumiem ir neaktīva?

Visi Privātie dati: Vārds, dzimums, e-pasta adrese un produkta izvēle. Pilnīga datu dzēšana.

Kad Privātie dati tiks dzēsti?

Privātie dati tiks dzēsi gadījumā, ja pieteikšanās jaunumiem ir bijusi neaktīva period līdz 24 mēnešiem.

Kādi Privātie dati tiks saglabāti pēc 3 gadu neaktīvā perioda?

Nekādi Privātie dati netiks saglabāti, ja vien tas nav pretrunā ar vietējo likumdošanu.

Kā mēs dzēšam Privātos datus?

Global IT reizi ceturksnī manuāli izdzēš Privātos datus. Tādā veidā Privātie dati tiks dzēsti visās IT sistēmās.

Konts ar Dalību Klubā

Persona, kura ir aktīvi izveidojusi kontu tiešsaistē ar Dalību klubā. Ja ir atvērts konts, tas nenozīmē, ka ir veikts pirkums.

Kā mēs nosakām neaktīvu konta turētāju?

Neaktīvs konta turētājs ir tas, kurš nav veicis kādu no šādām darbībām saistībā ar mums: nav veicis pirkumu, apmeklējis kontu, nav atvēris vai aktivizējis e-pasta ziņojumu periodā līdz 5 gadiem kopš pēdējās reizes.

Kādi Privātie dati tiks dzēsi, ja konta turētājs ir neaktīvs?

Visi privātie dati: Vārds, e-pasta adrese, adrese, pasta indekss, dzimšanas dati, dzimums, telefona numurs, vēlmju saraksts, izmēri, pirkuma vēsture. Tas nozīmē - pilnīga datu dzēšana.

Kad Privātie dati tiks dzēsti?

Privātie dati tiks dzēsti gadījumā, ja konta turētājs ir bijis neaktīvs periodā līdz 5 gadiem.

Kādi Privātie dati tiks saglabāti pēc 5 gadu neaktīvā perioda?

Nekādi Privātie dati netiks saglabāti, ja vien tas nav pretrunā ar vietējo likumdošanu.

Kā mēs dzēšam Privātos datus?

Global IT reizi ceturksnī manuāli izdzēš Privātos datus. Tādā veidā Privātie dati tiks dzēsti visās IT sistēmās.

Pirkumsnav konta/ guest check out

Persona, kura ir veikusi pirkumu, neizveidojot kontu.

Kā mēs nosakām neaktīvu pircēju

Neaktīvs pircējs ir tas, kurš nav veicis kādu no šādām darbībām saistībā ar mums: nav veicis pirkumu, izveidojis vai apmeklējis kontu, nav atvēris vai aktivizējis e-pasta ziņojumu periodā līdz 5 gadiem kopš pēdējās reizes.

Kādi Privātie dati tiks dzēsi, ja pircējs ir neaktīvs?

Visi privātie dati: Vārds, e-pasta adrese, adrese, pasta indekss, dzimšanas dati, dzimums, telefona numurs. Tas nozīmē - pilnīga datu dzēšana.

Kad Privātie dati tiks dzēsti?

Privātie dati tiks dzēsti gadījumā, ja pircējs ir bijis neaktīvs periodā līdz 5 gadiem.

Kādi Privātie dati tiks saglabāti pēc 5 gadu neaktīvā perioda?

Nekādi Privātie dati netiks saglabāti, ja vien tas nav pretrunā ar vietējo likumdošanu.

Kā mēs dzēšam Privātos datus?

Global IT reizi ceturksnī manuāli izdzēš Privātos datus. Tādā veidā Privātie dati tiks dzēsti visās IT sistēmās.

Tīmekļa apmeklētāji – IP adrese

Persona, kas ir apmeklējusi mūsu mājas lapu tiešsaistē.

Kā mēs nosakām neaktīvus apmeklētājus?

Neaktīvs apmeklētājs ir tāds, kurš nav apmeklējis mūsu mājas lapu tiešsaistē 24 mēnešus.

Kādi Privātie dati tiks dzēsi, ja klients ir neaktīvs?

Visi dati, ko esam saglabājuši saistībā ar mūsu mājas lapas apmeklējumu:

-       Saturs, A/B testsun produktu pārlūkošanas analītika

-       Apmeklētāju avotu analīze

-       Iekšējās meklēšanas analītika

-       Pirkumu analītika

-       Ierīces analītika

-       rketinga pārmeklēšana

Kad Privātie dati tiks dzēsti?

Privātie dati tiks dzēsti 25 mēnešus pēc to savākšanas.

Kādi Privātie dati tiks saglabāti pēc 25 mēnešu neaktīvā perioda?

Nekādi Privātie dati netiks saglabāti, ja vien tas nav pretrunā ar vietējo likumdošanu.

Kā mēs dzēšam Privātos datus?

Dati tiks automātiski dzēsti pēc 25 mēnešiem.

9.     Informācijas drošība un datu ticamība

Mēs pielietojam atbilstošus tehniskus un organizatoriskus pasākumus, lai aizsargātu privātos datus no nejaušas vai pretlikumīgas iznīcināšanas, nozaudēšanas, izmaiņas, neatļautas izmantošanas, atklāšanas vai pieejas, īpaši datu pārraides gadījumos un visās citās pretlikumīgās darbībās.


PANDORA
izmanto trešās partijas datu pārstrādātājus, lai savāktu un apstrādātu Jūsu privātos datus. Jebkurš datu pārstrādātājs, kas ir PANDORA pasūtīts, apstrādās Jūsu privātos datus, tikai vadoties pēc PANDORA norādēm un ievērojot stingrus drošības noteikumus.

9.1.Informācijas droša saglabāšana

PANDORA var legāli noalgot trešās puses, lai uzņēmuma vārdā apstrādātu privāto informāciju. Šādos gadījumos trešajām pusēm ir jāievēro stingra konfidencialitāte un datu apstrādes noteikumi, kas balstīti uz PANDORA Privātuma Politiku.


Gadījumos, ja esam Jums piešķīruši paroli vai tā ir Jūsu izvēlēta, lai piekļūtu noteiktām mājas lapas sadaļām, Jūsu uzņematies atbildību par to, ka šī parole paliks konfidenciāla. Mēs aicinām Jūs šo paroli nevienam neizpaust.


Diemžēl informācijas transformēšana interneta vidē nav pilnīgi droša. Kaut arī mēs darām visu iespējamo, lai aizsargātu Jūsu personiskos datus, mēs nevaram garantēt pilnīgu drošību Jūsu datu pārnešanai uz mūsu vietni. Kolīdz esam saņēmuši Jūsu informāciju, mēs ievērojam stingru procedūru un drošību, lai nepieļautu pretlikumīgu pieeju.

9.2.Sociālie tīkli

Mūsu mājas lapa un (mobilās) aplikācijas piedāvā Jums iespēju piekļūt dažādiem sociālajiem tīkliem. Ja Jūs izvēlaties lietot kādu no sociālajiem tīkliem, Jūsu aktivitāte mūsu mājas lapā vai (mobilās) aplikācijās būs arī pieejama tādiem sociālajiem tīkliem kā Facebook un Twitter.

Ja Jūs esat pieslēdzies kādam no sociālajiem tīkliem brīdī, kamēr apmeklējat mūsu mājas lapu vai (mobilās) aplikācijas, sociālā tīkla saite var pievienot šo informāciju Jūsu profilam. Ja Jūs esat pieslēdzies kādam no sociālajiem tīkliem, šī informācija tiks pārsūtīta uz sociālā tīkla saiti. Ja Jūs nevēlaties, lai šie dati tiktu pārsūtīti, lūdzu, izejiet no savas sociālā tīkla saites pirms apmeklējiet mūsu mājas lapas vai (mobilās) aplikācijas. Pretējā gadījumā mēs nevaram novērst datu pārraidi uz sociālo mediju tīkliem. Lūdzu, uzmanīgi iepazīstieties ar Jūsu izmantoto sociālo tīklu privātuma politiku, lai iegūtu detalizētu informāciju par to, kā šie tīkli saglabā un pārraida privātos datus un kādas ir Jūsu iespējas to regulēt.


Papildus, lai uzlabotu Jūsu lietotāja un zīmola pieredzi, Jūsu dati var būt pārnesti trešajai pusei (piem., Facebook), lai tos varētu tālāk apstrādāt saskaņā ar datu aizsardzību un privātuma noteikumiem.


Facebook:     http://www.facebook.com/about/privacy/ 
Twitter:        
http://twitter.com/privacy 
Google+:      
http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

9.3.Pakalpojumi ģeogrāfiskās atrašanās vietai

Ar lokāciju saistītie pakalpojumi var būt nodrošināti ar kādu no mūsu (mobilām) aplikācijām. Ja Jūs izvēlaties lietot šīs (mobilās) aplikācijas, tās var iegūt informāciju par Jūsu reālo atrašanās vietu ar GPS signālu palīdzību, kas tiek pārraidīti ar Jūsu mobilā telefona ierīci, vai arī informāciju, kas tiek izmantota, lai noteiktu Jūsu aptuveno atrašanās vietu. Jūs varat gan aktivizēt, gan arī neaktivizēt Jūsu lokācijas pakalpojumus mobilajā ierīcē, ko izmantojat.

Mēs izmantojam Google Maps un Baidu Maps, lai palīdzētu Jums noteikt tuvāko PANDORA veikala atrašanās vietu. Lai pilnveidotu šo pakalpojumu, mēs arī izmantojam attēlus, kas iegūti no Google Maps vai Baidu Maps, saglabājot ģeogrāfiskos datus un kartes attēlus mūsu serverī.

Vairāk informācijas par Google Maps un to privātuma politiku meklējiet šeit:

http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

Vairāk informācijas par Baidu Maps un to privātuma politiku meklējiet šeit:
https://map.baidu.com/zt/client/service/index.html

10.Sekas privāto datu neizpaušanai

Nav iespējams izveidot savu PANDORA kontu ar dalību PANDORA Klubā, kā arī veikt pirkumus PANDORA mājas lapā, ja Jūs neiesniedzat mums prasīto informāciju.

11.Kontaktinformācija

Ja Jums ir jautājumi par mūsu privātuma politiku vai procesiem, kādos Jūsu privātie dati tiek apstrādāti, lūdzu, kontaktējieties ar mums jebkurā laikā.


Datu Kontrolieris:

PANDORA A/S

Privacy@Pandora.net

Klientu serviss:

contact@fi-group.eu

Papildus, Jūs varat kontaktēties arī ar PANDORA galveno ofisu:

 
PANDORA A/S

Havneholmen 17-19 
1561 Copenhagen V 
Denmark
Email: 
privacy@pandora.net

12.Sūdzības

Sūdzības, lūgums, iesniegt Dāņu datu aizsardzības uzraudzības iestādei:

The Danish Data Protection Agency
Borgergade 28, 5th floor
1300 Copenhagen K
Denmark
Tel.: +45 3319 3200
Email: dt@datatilsynet.dk

13.Izmaiņas Privātuma Politikas noteikumos

PANDORA ir apņēmusies ievērot fundamentālus privātuma un datu aizsardzības principus. Tā iemesla dēļ mēs regulāri pārskatām mūsu privātuma politiku, lai tā atbilstu aktuālajām prasībām. Šī privātuma politika var tikt papildināta vai mainīta atkarībā no jaunām iespējām un uzlabojumiem, kas saistīti ar interneta vidi. Šajā lapā tiks ziņots par visām izmaiņām saistībā ar mūsu privātuma politiku. Ja būs nepieciešamība, mēs par tām Jums arī ziņosim e-pastā.



Pēdējās izmaiņas veiktas: Maijs 2018

DALĪTIES

Slēpt priekšmetus jūsu vēlmēm, pirms koplietošanas
Padarīt jūsu vēlmes piepildīsies
Vēlmju saraksts ir tukšs

Pievienojieties PANDORA Club šodien un sākt izmantot savu vēlmju sarakstu

Sāk pievienot vienumus jūsu vēlmēm šodien

atrast
pievienot
Prece ir pievienota