PANDORIN pravilnik o zasebnosti

PANDORINA POLITIKA ZASEBNOSTI

1. Zakaj potrebujemo vaše osebne podatke?

PANDORA uporablja informacije iz naše interakcije z vami in drugimi uporabniki ter s tretjimi osebami, da doseže cilj, in sicer nudenje čim bolj kakovostnih storitev in proizvodov.

PANDORA spoštuje pravico do zasebnosti svojih obiskovalcev in prepoznava pomen zaščite z njimi pridobljenih informacij. S tem namenom smo vzpostavili postopke, da lahko zagotovimo varno obdelavo vaših osebnih podatkov.

Politika zasebnosti vas informira o vrsti materiala, ki ga pridobivamo, in o načinu; o namenu, za katerega ga pridobivamo in uporabljamo; o vaših pravicah in možnostih, ki so povezane z vašimi osebnimi podatki; kako se vaši podatki obdelujejo in s kom se delijo; in o tem, koliko časa hranimo vaše informacije ipd. Prosimo, pozorno preberite.

Nekateri deli te politike se posebej uporabljajo za zbiranje in obdelovanje vaših osebnih podatkov, ko se registrirate v članstvo v PANDORA Clubu.

DEFINICIJE:

Definicije osebnih podatkov pomenijo katero koli informacijo, ki je povezana z identificirano in prepoznano fizično osebo. Prepoznavna oseba je tista oseba, ki jo lahko identificiramo, neposredno ali posredno, še zlasti s pomočjo reference za prepoznavanje, kot so ime, identifikacijska številka, podatek o lokaciji, nekem spletnem kazalniku ali s pomočjo enega ali več dejavnikov, posebnih za fizično, psihološko, genetsko, miselno, ekonomsko, kulturno ali socialno identiteto te osebe.

Kadar uporabljamo pojem »obdelava«, mislimo na kateri koli postopek ali skupino postopkov, ki se opravljajo na osebnih podatkih ali na skupini osebnih podatkov, bodisi z avtomatiziranimi sredstvi, kot so zbiranje, snemanje, organiziranje, uporaba, odkrivanje prek prenosa, razširjanje, bodisi z ustvarjanjem dostopnega razvrščanja in kombiniranja, omejitev, brisanja in unovčevanja.

2. Kdo nadzoruje podatke?

PANDORA A/S določa namen in sredstvo obdelave vaših osebnih podatkov. Upoštevajoč svoje zakonske odgovornosti je nadzornik podatkov zakonsko odgovoren za shranjevanje in uporabo osebnih informacij na računalnik ali ročne datoteke.

Podrobnosti o kontaktu:

PANDORA A/S
Havneholmen 17-19
1raz561 Copenhagen V
Danska
DDV št.: 28505116
Tel.:+45 36 72 00 44
E-pošta: privacy@pandora.net

PANDORA ne zaposluje uslužbenca za zaščito podatkov. Če imate kakršno koli vprašanje ali vas skrbi glede zasebnosti ali če imate kakršno koli vprašanje glede osebnih podatkov, ki ste nam jih dali, prosimo, stopite v stik s PANDORO kadar koli. Za podrobnosti ali kako stopiti z nami v stik, vas prosimo, da si pogledate »podrobnosti o kontaktu« ali pošljite e-pošto neposredno naši osebi, odgovorni za zasebnost: privacy@pandora.net.

3. Kateri osebni podatki se pridobivajo?

Vse naše dejavnosti temeljijo na strogo etničnih načelih in zakonskih zahtevah, mi pa si prizadevamo za zaščito zasebnosti vseh obiskovalcev naših spletnih strani in uporabnikov naših (mobilnih) aplikacij. Zato je način, na katerega pridobivamo in shranjujemo informacije, vključno z osebnimi podatki, odvisen od tega, kako se uporabljajo naše spletne strani in povezane storitve. Ne pridobivamo nobenih občutljivih podatkov o vas.

3.1 Podatki, pridobljeni prek vaše interakcije z nami

Na naših spletnih straneh in naših (mobilnih) aplikacijah se lahko uporabljajo različne tehnologije, da jih lahko izboljšamo, poenostavimo, da so prijazne uporabniku, učinkovitejše in varnejše. Takšne tehnologije lahko pripeljejo do samodejnega zbiranja osebnih podatkov z naše strani ali s strani tretjih oseb v našem imenu. Primeri takšnih tehnologij vključujejo piškotke, flash piškotke in spletno analizo.

Naša spletna stran lahko od časa do časa vsebuje povezave na in s spletnih strani naših partnerskih omrežij in podružnic. Če spremljate povezavo s katero koli od teh spletnih strani, upoštevajte, da imajo te spletne strani lastna pravila o zasebnosti, za katera ne sprejemamo nobene odgovornosti. Preverite ta pravila pred dajanjem osebnih podatkov na njihove spletne strani.

3.1.1 Podatki click-stream

Ko obiščete našo spletno stran, se podatki pošljejo z vašega brskalnika na naš strežnik. Ti podatki nam omogočajo, da optimiziramo svoje storitve in izboljšamo vašo izkušnjo na naših spletnih straneh in aplikacijah. Podatke samodejno pridobivamo in shranjujemo mi ali tretje osebe v našo korist.

Pridobivamo lahko informacije o vašem računalniku z namenom administracije sistema in za prijavo skupnih informacij za namene notranjih marketinških analiz. To so podatki o postopkih in vzorcih pregleda naših uporabnikov in vključujejo lahko naslednje:

• IP-naslov obiskovalca,

• datum in čas obiska,

• URL-priporočila (spletno mesto, s katerega je obiskovalec poslan),

• obiskane strani in uporabniško potovanje na naši spletni strani ter

• informacije o uporabljenem brskalniku (vrsta, različica, operativni sistem itd.).

3.1.2 Piškotki

Na svoji spletni strani uporabljamo piškotke. Preberite našo Politiko piškotkov, da izveste več o naši uporabi piškotkov in politiki zasebnosti strani, s katerih uporabljamo orodja za spletno analizo ali v katere smo integrirali dodatke za svoje spletne strani.

3.1.3 Tehnologije re-targeting

Naša spletna stran in (mobilne) aplikacije uporabljajo tehnologije re-targeting. To nam omogoča neposredno in osebno oglašanje obiskovalcem, ki so že pokazali zanimanje za naše proizvode in / ali trgovino prek naših partnerskih spletnih strani.

Prav tako sodelujemo s podjetji, ki uporabljajo tehnologije spremljanja, da lahko postavljajo oglase v našem imenu prek Interneta. Ta podjetja lahko pridobivajo informacije o vaših obiskih naših spletnih strani ali (mobilnih) aplikacij in o vaši interakciji z našimi komunikacijami, vključno z oglaševanjem.

Tehnologije re-targeting analizirajo vaše piškotke in prikazujejo oglase na podlagi vašega predhodnega obnašanja pri srfanju. Dodatne informacije o piškotkih poiščite v poglavju 3.1.2 te politike zasebnosti.

3.2 Podatki, ki jih posredujete

Razen podatkov, pridobljenih z avtomatiziranimi sredstvi (glej 3.1), obdelujemo tudi podatke, ki ste nam jih posredovali. To vključuje, vendar ni omejeno na:

• Osebne podatke, ki vas identificirajo kot posameznika – namreč, vaši kontaktni podatki, naslov, vključno z vašim imenom in priimkom, datum poroke, dan, ko smo se spoznali, fotografija, naslov za izstavljanje računov, poštna številka, datum rojstva, spol, telefonska številka, e-poštni naslov, podatki o kreditni in debetni kartici. Če dajete osebne podatke druge osebe, preverite, ali imate pravico deliti z nami te podatke.

• Informacije, ki ste jih dobili med registracijo za PANDORIN račun.

• Informacije, ki ste jih dobili med izdelavo seznama želja, shranitvijo velikosti, shranitvijo projektov, shranitvijo priljubljenih trgovin, shranitvijo seznama nakita, shranitvijo seznama ESSENCE COLLECTION.

• Informacije, ki jih dajete, ko vnesete razpis ali promocijo pod pokroviteljstvom PANDORA Skupine ali PANDORA A / S.

• Informacije, ki nam jih posredujete prek tretjih oseb, kot sta Facebook in WeChat.

• informacije, ki jih prenesete na našo spletno stran ali jih delite, ko uporabljate naše storitve.

• Če ste z nami oblikovali spletni račun: nastavitve in interesi, shranjeni na tem profilu (za nadaljnje informacije o teh profilih poglejte spodaj).

• Če nas kontaktirate, lahko obdržimo zapis vaše korespondence.

• Če nas kontaktirate, ker želite prijaviti problem na vaši spletni strani ali tehnični in/ali uporabniški podpori, lahko vodimo evidenco o vašem dopisovanju ali pogovoru.

• Če se odločimo sodelovati v katerem koli postopku alternativnega postopka reševanja sporov (ADR), ki je dostopen prek platforme ODR (Online Dispute Resolution), lahko razkrijemo osebne podatke Evropski komisiji kot upravljavec platforme ODR in kateremu koli ponudniku ADR, imenovanemu za reševanje sporov.

Morda vas bomo prav tako prosili, da izpolnite anketne raziskave, ki jih uporabljamo v raziskovalne namene, čeprav niste obvezni odgovoriti nanje. Vse te podatke označuje dejstvo, da ste jih posredovali prostovoljno. Te informacije uporabljamo z nameni, navedenimi v tej politiki zasebnosti. Svoje osebne podatke lahko kadar koli prekličete ali nasprotujete njihovi nadaljnji obdelavi (Prosimo, poglejte odstavek 7).

4. Kako se obdelujejo pridobljeni podatki?

Ko se registrirate za PANDORIN račun s članstvom PANDORA Cluba, lahko ​​Vaše osebne podatke obdelujemo na naslednje načine:

• Zagotovimo, da je vsebina na naši spletni strani predstavljena na vašem računalniku na najučinkovitejši način.

• Za namene, vezane na vaše naročilo; npr. obvestiti vas o statusu vašega naročila ali dostave; izpolniti vaše zahteve, kot je odgovor na vprašanje glede naših proizvodov; ki vam bo pomagal, da najdete trgovino v svoji bližini; izpolniti vaše naročilo; obdelati vašo plačilno kartico in / ali vam ponuditi uporabniško službo. Vaše podatke lahko uporabljamo, da lahko ocenimo vašo kreditno sposobnost, za kar moramo uporabiti tretje osebe.

• S potrjevanjem vaše identitete in odgovarjanjem na katero koli povpraševanje, ki ga lahko sprožite z nami; obdelati vašo zahtevo in vam nuditi čim boljšo storitev.

• Izvesti naše obveznosti, ki izhajajo iz pogodb, sklenjenih med vami in nami.

• Omogočiti sodelovanje v interaktivnih lastnostih naših storitev, kadar se za to odločite.

• Obvestiti vas o spremembah naših storitev, določilih, pogojih in pravilih in / ali drugih administrativnih podatkih.

• Nuditi vam ugodnosti in storitve kot lastniku PANDORINEGA računa ali uporabniku naših storitev (npr. PANDORA Club).

• Upravljati in vzdrževati naše zapise.

• Upravljati vaše članstvo v klubu PANDORA.

• Shranjevati kateri koli seznam želja, ki ga lahko oblikujete, in vam dovoliti, da delite svoj seznam želja z drugimi.

• Shraniti velikosti prstana in zapestnice in dovoliti, da jih delite z drugimi.

• Omogočiti pošiljanje e-pošte drugim prek naše funkcije »pošlji prijatelju«.

• Omogočiti sodelovanje v nagradnih igrah, tekmovanjih in podobnih promocijah ter administraciji takšnih dejavnosti. Nekatere od teh dejavnosti imajo dodatna pravila, ki lahko vsebujejo dodatne informacije o načinu, na katerega uporabljamo in odkrivamo vaše osebne podatke.

• Prilagoditi vašo vsebino našim spletnim stranem, da vam lahko ponudimo individualne ponudbe.

• Preprečiti in / ali odkriti zlorabo ali prevaro.

• Z vašim dovoljenjem vas lahko kontaktiramo neposredno prek podatkov, ki ste nam jih posredovali (na primer poštne storitve, e-pošta, besedilna sporočila, telefon ali katera koli druga elektronska naprava) za marketing, oglaševanje in raziskavo tržišča. Na primer, to vključuje informacije, povezane s PANDORINIMI proizvodi, dejavnostmi e-trgovine, posebnimi ponudbami in promocijami ter informacijami o odpiranju in dejavnostih lokalnih trgovin. Da lahko stopimo z vami v stik z informacijami, ki imajo za vas poseben pomen, bomo vašo celotno interakcijo s PANDORO (kot so, vendar se ne omejujejo na vaše obnašanje na naši spletni trgovini in fizičnih PANDORINIH trgovinah, vašo uporabo programa lojalnosti vaše ocene in recenzije proizvodov, zgodovino kontaktov z našo uporabniško službo, vaše klike na novičke / rezultate odpiranja, obnašanje pri srfanju (spletno spremljanje), vrste novičk, na katere ste naročeni, sodelovanje v promocijah ali dogodkih, vaše interakcije in uporabo mobilnih aplikacij)) skupno analizirali in uporabljali. Uporabljamo lahko vaše osebne podatke za marketing, oglaševanje in raziskovanje tržišča. V poglavju 7 boste našli informacije o svojih pravicah, npr. kako preklicati svoje soglasje ali spremeniti osebne podatke.

4.1 Ko obiščete eno od spletnih strani PANDORA, se lahko vaši osebni podatki obdelujejo na naslednje načine:

• vsebina, A / B testiranje in analiza pregledovanja proizvodov,

• analiza izvora prometa,

• interna analiza brskanja,

• analiza nakupa,

• analiza naprav in

• Re-targeting marketing.

5. Pravna podlaga

Ko kupite izdelek v naši spletni trgovini, pri nas odprete račun ali stopite v katero koli drugo obliko pogodbe z nami, bomo obdelali vaše običajne osebne podatke za to določen namen. Običajne osebne podatke lahko obdelujemo tudi, če imate na primer poizvedbo ali nekaj, kar je pred vašo odločitvijo glede podpisa pogodbe z nami.

Pravna osnova, za katero lahko obdelamo Vaše osebne podatke, je navedena v 6. členu 1. odstavka, b) Uredbe EU o osebnih podatkih (EU) 2016/679 (GDPR), saj je obdelava vaših podatkov nujna za izpolnitev naše pogodbe z vami ali nami, da se lahko ukvarjamo z vašimi vprašanji in podobno, pred sklenitvijo pogodbe.

Prav tako lahko obdelujemo ​​vaše običajne osebne podatke na podlagi pravila v 6. členu 1. odstavka, f) če niste z našimi interesi presegli svoje pravice glede zasebnosti in zakonske svobode. Imamo legitimen interes za obdelavo vaših osebnih podatkov (ime in e-poštni naslov) za marketinške in analitične namene. Naš legitimni interes temelji na vaših željah, da lahko boljše prilagodimo svojo ponudbo in končno ponudimo proizvode in storitve, ki bolje ustrezajo vašim potrebam in željam. Prav tako imamo legitimen interes za obdelavo osebnih podatkov v analitične namene.

6. Objava osebnih podatkov

Obdelava vaših podatkov z največjo skrbnostjo in zaupnostjo je ena od naših temeljnih vrednot. Če tako zakon nalaga, se lahko vaši podatki razkrijejo tretjim osebam. Za obdelavo podatkov v svojem imenu zaposlujemo ponudnike storitev in obdelovalce podatkov. Te storitve vključujejo storitve avtentifikacije, gostovanja in vzdrževanja, analitskih storitev, storitev e-poštnih sporočil, storitev dostave, obdelave plačilnih transakcij, solventnosti, e-poštnih naslovov in čekov. Te tretje stranke so naši obdelovalci podatkov in lahko obdelujejo le osebne podatke v obsegu, ki je potreben za zagotavljanje lastnih storitev. Naši obdelovalci podatkov imajo pogodbeno obveznost, da te podatke obravnavajo v najstrožji zaupnosti. Prepovedano jim je uporabljati podatke na kakršen koli drug način, kot je treba. Sprejeli smo potrebne korake, da zagotovimo, da naši obdelovalci podatkov, vključno s ponudniki storitev in drugimi obdelovalci, ki delajo za PANDORO, podpirajo in ščitijo zaupnost vaših podatkov.

Nekateri naši obdelovalci podatkov so zunaj EU / EAA. Zato bomo vaše osebne podatke delili v državah izven EU / EEA. Vendar pa so te informacije na voljo le, če prejemnik izpolnjuje veljavne pogoje, vključno z:

• Zadevna država velja za varno tretjo državo.

• Dobavitelj, za katerega gre, bo pristopil k modelni pogodbi Evropske komisije za prenos osebnih podatkov v tretje države.

• Dobavitelj je potrjen v skladu s čl. 40 GDPR; ali

• Zadevni dobavitelj ima nabor odobrenih zavezujočih pravil podjetij.

Obstajajo primeri, ko svojim partnerjem odkrivamo neosebne podatke v anonimni obliki. Takšni neosebni podatki lahko vsebujejo podatke o številu obiskovalcev spletnega mesta ali mobilne aplikacije v določenem časovnem obdobju.

Upoštevajte, da bodo vsi podatki, ki jih objavljate ali odkrivate s sodelovanjem z družbo PANDORA (na primer osebni podatki, vsebovani v fotografijah, zgodbah, komentarjih in videoposnetkih, ki jih pošljete), postali javni podatki in bodo morda na voljo tudi obiskovalcem spletnih mest in širši javnosti.

Vaše podatke lahko razkrijemo, kolikor smo dolžni, ali delimo vaše osebne podatke, da bi izpolnjevali katere koli zakonske obveznosti ali navodila Sodišča ali drugega pristojnega organa ali pa uporabili svojo politiko o zasebnosti in druge pogodbe; ali za zaščito pravic, lastnine ali varnosti PANDORA A / S ali PANDORA Group, naših zaposlenih, naših strank ali drugih. To vključuje izmenjavo informacij z drugimi podjetji in organizacijami, da bi zaščitili pred goljufijami in zmanjšali kreditno tveganje.

Če se odločimo za sodelovanje v katerem koli alternativnem postopku reševanja sporov (ADR), ki je na voljo prek platforme za spletno reševanje sporov, lahko Vaše osebne podatke razkrijemo Evropski komisiji kot operaterju platforme ODR in vsakemu operaterju ADR (alternativno reševanje sporov), imenovanemu za reševanje spora.

7. Vaše pravice

Če nam posredujete osebne podatke na naših spletnih straneh ali drugih kanalih, se zdi, da je to povsem prostovoljno. Če se odločite, da ne zagotovite zahtevanih informacij, vam morda ne bodo na voljo različne ugodnosti strank. V določenih primerih bodo lahko le tisti, ki so nam posredovali potrebne osebne podatke, lahko naročili izdelke, uporabili določene storitve in drugače izkoristili aktivnosti in ponudbe, ki so na voljo na naši spletni strani in (mobilnih) aplikacijah. Ponujamo vam številne možnosti, odvisno od natančnih okoliščin, ki vam pomagajo ohranjati nadzor nad vašimi podatki. Te možnosti lahko vključujejo prikaz na spletu in urejanje podatkov. Morda je mogoče preklicati naročnino na storitve ali izbrisati uporabniške račune ali pridobiti podatke o zadržanih podatkih.

Kadar koli lahko dostopate in prilagodite svoje osebne podatke, se prijavite v svoj račun na www.pandora.net in vnesete podrobnosti o svojem profilu računa. Za dostop do svojih osebnih podatkov kliknite »Moj račun«.

Če se je kateri koli od podatkov, ki ste nam jih poslali, spremenil, npr. če spremenite svoj e-poštni naslov ali druge podatke za stik ali če želite preklicati prijavo pri nas, nam sporočite o urejanju svojih podatkov na straneh »Moj profil« ali »Moj račun« ali pa pošljite e-poštno sporočilo, na katerem so navedene spremembe: privacy@pandora.net.

Na splošno imate naslednje pravice:

7.1 Pravica do zahteve za dostop do vaših osebnih podatkov

Imate pravico do dostopa do nekaterih osebnih podatkov, ki jih ponujate PANDORI. Pošljite nam vaše vprašanje preko kontaktnega obrazca.

Do osebnih podatkov lahko dostopate tudi tako, da se prijavite v svoj račun PANDORA na www.pandora.net in vnesete svoje podatke o profilu. Za dostop do svojih osebnih podatkov kliknite »Moj profil« ali »Moj račun«.

7.2 Pravica do spremembe in/ali brisanja Vaših osebnih podatkov

Imate pravico zahtevati popravljanje, dopolnitev, brisanje ali blokiranje shranjenih osebnih podatkov. Pošljite nam vaše vprašanje preko kontaktnega obrazca. Brez nepotrebnega odlašanja pri prejemu vaše zahteve bomo izpolnili zahtevani ukrep. Če iz kakršnega koli razloga ne moremo izpolniti vaše zahteve, se bomo obrnili na vas.

7.3 Pravica do omejitve obdelave vaših osebnih podatkov

V posebnih okoliščinah imate pravico omejiti obdelavo svojih osebnih podatkov. Če želite zahtevati omejitev, pošljite nam vaše vprašanje preko kontaktnega obrazca.

7.4 Pravica do prenosa podatkov

Imate pravico, da prejmete svoje osebne podatke (ki veljajo samo za vas) v strukturiranem, prilagojenem formatu in strojno berljivi obliki ("prenosljivost podatkov") in imate pravico prenesti te informacije drugemu upravljavcu podatkov. Če želite zahtevati prenosljivost podatkov, pošljite nam vaše vprašanje preko kontaktnega obrazca.

7.5 Pravica do zavrnitve obdelave osebnih podatkov in preklica naročnine

Imate pravico zahtevati, da ne obdelujemo vaših osebnih podatkov, kadar obdelava temelji na upravičenem interesu PANDORA, npr. za namene trženja. V tem pravilniku o zasebnosti vas bomo obvestili, če nameravamo uporabiti vaše podatke za te namene ali nameravamo vaše podatke razkriti tretjim osebam v te namene. Kadarkoli lahko uveljavlja svojo pravico do ugovora. Pošljite nam vaše vprašanje preko kontaktnega obrazca.

E-poštno sporočilo, ki vam ga pošlje PANDORA, vsebuje glasila ali trženjsko vsebino, vključuje možnost preklica vaše naročnine po navodilih, navedenih v e-poštnem sporočilu. Če ne želite prejemati e-pošte od nas, preprosto kliknite na hiperpovezavo, da prekličete naročnino in ustavili bomo pošiljanje e-pošte.

Za vse druge vrste sporočil, ki jih lahko prejmete od nas, kot so obvestila o vzdrževanju ali upravna obvestila, se lahko njihov račun zaključi samo tako, da izbrišete svoj račun. Ta sporočila so obvezni del uporabniških računov in s tem povezana uporaba naših spletnih mest in (mobilnih) aplikacij. Če želite izbrisati svoj račun, se obrnite na privacy@pandora.net.

7.6 Pravica do preklica vašega dovoljenja kadar koli

Kadarkoli imate pravico preklicati vaše soglasje k obdelavi vaših osebnih podatkov. Vendar umik odobritve ne vpliva na zakonitost obdelave s soglasjem pred njenim umikom. Pišite nam na privacy@pandora.net, da prekličete soglasje.

Če želite preklicati svoje soglasje za prejemanje promocijskih informacij in ponudb na splošno, vključno s poštnimi storitvami, e-poštnim sporočilom, besedilnim sporočilom, telefonom ali kakršnimi koli drugimi elektronskimi sredstvi, lahko to storite kadar koli v pisni obliki skupini PANDORA Group, za zaščito podatkov, ali poslano e-pošto na privacy@pandora.net. Če dvomimo o vaši identiteti, lahko od vas zahtevamo, da potrdite svojo identifikacijo.

7.7 Pogoji in / ali omejitve vaših pravic

Za zgoraj navedene pravice lahko obstajajo pogoji ali omejitve. Iz teh razlogov ne moremo zagotoviti vaše pravice do prenosa podatkov, ker je odvisna od posebnih okoliščin obdelave.

8. Hranjenje vaših osebnih podatkov

PANDORA ne bo hranila vaših osebnih podatkov dlje, kot je potrebno za namene, za katere se obdelujejo v okviru naslednjih dejavnosti:

Člani kluba

- ima članstvo v klubu

- Ima lahko račun

- Prijavijo se lahko za Newsletter/Novičke pred priključitvijo klubu

Kako definiramo nedejavnega člana kluba?

Nedejavni član kluba je nekdo, ki ni vezan na nas: s prijavo v klub, nakupom bodisi prek spletne strani bodisi v spletni trgovini v lastništvu podjetja PANDORA, z odprtjem in klikanjem e-pošte za časovno obdobje do 5 let od zadnje dejavnosti.

Kateri osebni podatki bodo izbrisani, če je član kluba nedejaven?

Vsi osebni podatki, kot so: ime, e-poštni naslov, naslov, poštna številka, obletnice, spol, telefonska številka, datum rojstva, seznam želja, osebne velikosti, podatki o nakupu (če ne krši lokalnega obveznega zakona) itd. Popolno brisanje.

Kdaj bodo osebni podatki izbrisani?

Osebni podatki bodo izbrisani, če član kluba ni bil dejaven do pet let.

Kateri osebni podatki se bodo hranili po 5 letih nedejavnosti?

Ni dovoljeno hraniti osebnih podatkov, razen če tega ne zahtevajo lokalni obvezni zakoni.

Kako brišemo osebne podatke?

Globalna IT bo ročno odstranila osebne podatke četrtletno. Osebni podatki bodo izbrisani v vseh IT-sistemih.

Newsletter/Novičke

- Nima članstva v klubu

- Nima računa

- Prijavljen za Newsletter (npr. prek spletnega kanala možnosti odjave, maloprodajnih vnosov itd.)

Kako definiramo nedejavno prijavljanje Newsletterja?

Nedejavna Newsletter prijava je oseba, ki ni odprla in kliknila sporočila e-pošte v obdobju 24 mesecev. Če se prek prijave na Newsletter kupuje bodisi v spletni trgovini bodisi prek spleta ali se prijavi na klub, se samodejno prenese na novi status kupca, glej spodaj, in glede na to sledi nedejavno definicijo tega novega statusa.

Kateri osebni podatki bodo izbrisani, če se prijava za Newsletter ne aktivira?

Vsi osebni podatki, kot so: ime, spol, e-naslov in prednosti proizvoda, bodo izbrisani. Popolno brisanje.

Kdaj bodo izbrisani osebni podatki?

Osebni podatki bodo izbrisani, če Newsletter prijava ni dejavna do 24 mesecev.

Kateri osebni podatki bodo hranjeni 3 leta po nedejavnem obdobju?

Noben osebni podatek ne bo hranjen, razen če tega ne predpisuje lokalni obvezni zakon.

Kako izbrisati osebne podatke?

Global IT bo ročno četrtletno izbrisal osebne podatke. Osebni podatki bodo izbrisani v vseh IT-sistemih.

Račun s članstvom v klubu

Nekdo, ki je dejavno oblikoval spletni s članstvom v klubu. Če imate račun, ne pomeni, da ste opravili nakup.

Kako definiramo lastnika nedejavnega računa?

Lastnik nedejavnega računa je nekdo, ki ni povezan z nami z nakupom, bodisi v spletni trgovini bodisi prek spleta na spletni strani podjetja PANDORA ob samem odprtju računa, prijavi na račun, odprtju in klikanju na e-pošto v časovnem obdobju do 5 let od zadnje dejavnosti.

Kateri osebni podatki bodo izbrisani, če je lastnik računa nedejaven?

Vsi osebni podatki, kot so: ime, e-poštni naslov, naslov, poštna številka, spol, telefonska številka, obletnice, rojstni dan, seznam želja, nakup. To pomeni popolno brisanje.

Kdaj bodo izbrisani osebni podatki?

Osebni podatki bodo izbrisani, če je lastnik računa nedejaven do pet let.

Kateri osebni podatki se bodo hranili po 5 letih nedejavnega obdobja?

Noben osebni podatek ne bo hranjen, razen če tega ne predpisuje lokalni obvezni zakon.

Kako brišemo osebne podatke?

Global IT bo ročno četrtletno izbrisal osebne podatke. Osebni podatki bodo izbrisani v vseh IT-sistemih.

Nakup – brez računa / odjava gosta

Nekdo, ki je opravil nakup prek spleta ali ne prek spleta brez oblikovanja računa.

Kako definiramo nedejavnega kupca?

Nedejavni kupec je nekdo, ki ni povezan z nami: z nakupom, bodisi v spletni trgovini, bodisi spletno prek spletne strani podjetja PANDORA ob ustvarjanju računa, s prijavo na račun, z odpiranjem in klikanje e-pošte v časovnem obdobju do 5 let od zadnje dejavnosti.

Kateri osebni podatki bodo izbrisani, če je kupec nedejaven?

Vsi osebni podatki, kot so: ime, e-poštni naslov, naslov, poštna številka, spol, telefonska številka, obletnice, rojstni dan, seznam želja, nakup. To pomeni popolno brisanje.

Kdaj bodo izbrisani osebni podatki?

Osebni podatki bodo izbrisani, če je lastnik računa nedejaven do pet let.

Zakaj se bodo osebni podatki hranili po 5 letih nedejavnega obdobja?

Noben osebni podatek ne bo hranjen, razen če tega ne predpisuje lokalni obvezni zakon.

Kako brišemo osebne podatke?

Global IT bo ročno četrtletno izbrisal osebne podatke. Osebni podatki bodo izbrisani v vseh IT-sistemih.

Obiskovalci spletne strani – IP-naslov

Nekdo, ki je obiskal našo spletno stran.

Kako definiramo nedejavnega kupca?

Nedejaven obiskovalec je oseba, ki 24 mesecev ni obiskala naše spletne strani.

Kateri osebni podatki bodo izbrisani, če je kupec nedejaven?

Vsi podatki, ki smo jih pridobili v povezavi z obiskom na naši spletni strani, kot so:

- Vsebina, analiza A / B in analiza pregleda proizvoda

- Analiza izvora prometa

- Interna analiza brskanja

- Analiza nakupa

- Analiza naprave

- Retargeting marketing

Kdaj bodo izbrisani osebni podatki?

Osebni podatki bodo izbrisani 25 mesecev po pridobitvi le-teh.

Kateri osebni podatki se bodo hranili po nedejavnem obdobju v času 25 mesecev?

Noben osebni podatek ne bo hranjen, razen če tega ne predpisuje lokalni obvezni zakon.

Kako brišemo osebne podatke?

Podatki bodo samodejno izbrisani po 25 mesecih.

9. Varnost informacij in integriteta podatkov

Izvajamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito osebnih podatkov pred nenamernim ali nezakonitim uničenjem, izgubo, spreminjanjem, nepooblaščeno uporabo, razkritjem ali dostopom, zlasti kadar obdelava vključuje prenos podatkov prek spleta in vse druge nezakonite oblike obdelave in zlorabe.

PANDORA uporablja obdelovalce tretje osebe za zbiranje in obdelavo vaših osebnih podatkov. Vsi obdelovalci podatkov, ki jih angažira PANDORA, obdelujejo samo vaše osebne podatke v skladu z navodili PANDORE in so zakonsko obvezni, da se ravnajo po strogih varnostnih postopkih pri ravnanju z osebnimi podatki.

9.1 Zagotavljanje varnosti podatkov

PANDORA lahko zaposluje tretje osebe za zbiranje osebnih podatkov v njenem imenu. V takšnih primerih za te tretje osebe veljajo pogodbe o zaupnosti in obdelavi podatkov, PANDORA pa jih bo napotila, da v celoti upoštevajo PANDORINO politiko zasebnosti.

Kjer smo vam dali ali kjer ste izbrali geslo, ki vam omogoča dostop do nekaterih delov našega spletnega mesta, ste odgovorni za to, da to geslo ohranjate zaupno. Prosimo, ne delite svojega gesla.

Na žalost prenos podatkov prek interneta ni popolnoma varen. Čeprav si prizadevamo maksimalno zaščititi vaše osebne podatke, ne moremo zagotoviti varnosti vaših podatkov, ki so preneseni na našo spletno stran; vsak prenos se izvaja na lastno odgovornost. Ko prejmemo vaše podatke, uporabimo stroge postopke in stroge varnostne ukrepe, da preprečimo nepooblaščen dostop.

9.2 Družbena omrežja

Naše spletne strani in (mobilne) aplikacije vam ponujajo družabne dodatke iz različnih socialnih omrežij. Če se odločite za interakcijo z družabnim omrežjem, bo vaša dejavnost na naši spletni strani ali (mobilnih) aplikacijah na voljo tudi socialnim omrežjem, kot sta Facebook in Twitter.

Če se ste med obiskom na eni od naših spletnih mest ali (mobilnih) aplikacij prijavili na eno od teh spletnih mest za družabna omrežja, lahko spletno mesto družabnega omrežja te podatke doda v svoj profil. Če boste komunicirali z enim od družbenih dodatkov, bodo informacije prenesene na spletno mesto družabnega omrežja. Če ne želite prenesti podatkov, se pred odhodom na eno od naših spletnih mest ali (mobilnih) aplikacij odjavite iz svojega socialnega omrežja. Ne moremo preprečiti zbiranja podatkov in prenosa informacij prek družbenih dodatkov. Previdno preberite pravila zasebnosti vaših družabnih omrežij za podrobne informacije o zbiranju in prenašanju osebnih podatkov, njihovih pravicah in kako doseči zadovoljive nastavitve zasebnosti.

Poleg tega je za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in blagovne znamke vaše podatke mogoče posredovati tretji osebi (npr. Facebook) za obdelavo v skladu s politikami varovanja podatkov in zasebnosti.

Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy/

Twitter: http://twitter.com/privacy

Google+: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

9.3 Storitve geolokacije

Storitve, ki so omogočene za lokacijo, se lahko uporabljajo v nekaterih naših (mobilnih) aplikacijah. Če uporabljate te (mobilne) aplikacije, lahko prejmejo informacije o vaši dejanski lokaciji, kot so signali GPS, ki jih pošlje mobilna naprava, ali informacije, ki jih je mogoče uporabiti za približevanje lokaciji. V nastavitvah naprave ali brskalnika lahko omogočite ali onemogočite lokacijske storitve.

Za iskanje najbližje trgovine PANDORA uporabljamo Google Zemljevide in Baidu Zemljevide. Da vam olajšamo iskanje, odčitamo sliko z Google Zemljevidov ali Baidu Zemljevidov, pri čemer se shranijo podatki o poti in slika zemljevida na naš strežnik.

Dodatne informacije o Googlovih kartah in njihovi politiki zasebnosti poiščite na: http://www.google.com/intl/hr/policies/privacv/

Za nadaljnje informacije o Baidu kartah in njihovi politiki zasebnosti poglejte: https://map.baidu.com/zt/client/service/index.html

10. Posledice neobjavljanja osebnih podatkov

Ni možno izdelati PANDORA računa s članstvom PANDORA Cluba ali kupovati na PANDORA spletni strani, če nam niste zmožni posredovati potrebnih informacij.

11. Kontaktne informacije

Če imate vprašanja o naši politiki zasebnosti ali obdelavi osebnih podatkov, nas vsekakor kontaktirajte.

Nadzornik podatkov

PANDORA A / S Privacy@Pandora.net

Storitve uporabnikom

[vnesite e-poštni naslov]

[vnesite telefonsko številko]

Alternativno, kontaktirate lahko podjetje PANDORA na:

PANDORA A / S Havneholmen 17-19 1561
Kopenhagen V Danska
E-pošta: privacy@pandora.net

12. Pritožbe

Pritožbe se predložijo neposredno danskemu nadzorniku za varstvo podatkov:

Danska agencija za varstvo podatkov
Borgergade 28, 5. kat,
1300 Kopenhagen K
Danska
Tel.: +45 3319 3200
E-pošta: dt@datatilsynet.dk

13. Spreminjanje tega pravilnika

PANDORA se je zavezala, da bo spoštovala temeljna načela zasebnosti in varstva podatkov. Zato redno pregledujemo svojo politiko zasebnosti, da bi sledili podatkom in jih uskladili z načeli zasebnosti in varstva podatkov. Ta politika zasebnosti se lahko občasno spreminja, da bi lahko sledila novim razvojem in možnostim, povezanim z internetom, in da bi lahko ostala v skladu z veljavnimi zakoni. Vse spremembe, ki jih lahko naredimo v pravilniku o zasebnosti v prihodnosti, bodo objavljene na tej strani in, če je potrebno, vas lahko o temo obvestimo prek e-pošte.

Zadnje ažuriranje: maj 2018

DELITE NA

Preden seznam želite, skrijte predmete na njem
Naj se vam želje izpolnijo
Seznam želja je prazen

Pridružite se klubi PANDORA in začni te uporabljati seznam želja

Začnite dodajati kose nakita na svoj seznam želja že danes

Poišči
Dodaj
Predmet je dodan